Libnet.ro
UNICEF

23:30

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DESPARTIREA MOMENTULUI iN SHOWBIZ! ADIO, TEO TRANDAFIR! VESTEA A CAZUT CA UN. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DESPARTIREA MOMENTULUI iN SHOWBIZ! ADIO, TEO TRANDAFIR! VESTEA A CAZUT CA UN.

SOC iN MUZICA POPULARA! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! Dumnezeule, ce a putut face CELEBRUL ARTIST

Petrica Matu Stoian este unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica populara din Romania! Chiar el a povestit prin ce momente grele a trecut,in urma cu ceva timp, si anume, cum a ajuns sa fie.

Ele sunt cantaretele de muzica populara din folclorul romanesc ce au pozat COMPLET DEZBRACATE! (GALERIE FOTO NECENZURAT)

Desi sunt apreciate pentru portul popular pe care il poarta, pentru piesele traditionale pe care le interpreteaza si pentru faptul ca duc mai departe traditiile romanesti, aceste fete se fac remarcate si prin.

TRAGEDIE in muzica populara! MAREA CANTAREATA, ingropata de VIE! S-au crucit cand au deschis mormantul (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

TRAGEDIE in muzica populara! A MURIT iN CHINURI! Oamenii sunt DEVASTATI (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

SOC iN MUZICA POPULARA: Cornelia Rednic a ajuns numai PIELE SI OS! S-A AFLAT si MOTIVUL (FOTO)

Cornelia Rednic a ajuns de nerecunoscut! REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Celebra cantareata e intr-o forma de zile mari.

Ambasador libian: Fortele externe sa nu se mai amestece in razboiul civil din Libia

Fortele externe sa nu se mai amestece in razboiul civil din Libia, a cerut trimisul libian la Organizatia Natiunilor Unite ONU), Ghassan Salame, intr-un interviu acordat pentru BBC. Potrivit acestuia,.

Business report: Carburantii s-au scumpit, dupa ieftinirea de la inceput de an. Pretul motorinei a crescut semnificativ; Transgaz anunta inregistrarea, in 2019, a celui mai mic nivel al consumului tehnologic din gazele transportate in retea, similar cu m

Nu s-a pus inca nicio instalatie fotovoltaica cu subventie AFM, dar AFM are de raspuns la o intrebare: pe ce ati cheltuit 13 milioane de euro? Comparand date. Romania se mentine in topul celor mai mari cresteri de preturi din UE. Locul doi la inflatie in decembrie, dupa Ungaria. Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )