Libnet.ro
UNICEF

01:05

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A iNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATA. continuă pe B1

Imagini de la iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E.

PIERDERE uriasa in MUZICA POPULARA! Lacrimi pentru MARIA CARNECI! BOALA TERIBILA a doborat-o

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

LACRIMI in muzica populara! VESTEA despre NICULINA STOICAN cade ca un TRASNET! MASINA S-A FACUT PRAF

Niculina Stoican este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din Romania! Din pacate, artista a trecut printr-un moment foarte greu, chiar eaa povestit, de curand, ca a vazut moartea.

Cantaretele de muzica populara din folclorul romanesc ce au pozat COMPLET DEZBRACATE! (GALERIE FOTO NECENZURAT)

Desi sunt apreciate pentru portul popular pe care il poarta, pentru piesele traditionale pe care le interpreteaza si pentru faptul ca duc mai departe traditiile romanesti, aceste fete se fac remarcate si prin.

SOC TERIBIL iN MUZICA POPULARA! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! DE NECREZUT, ce a putut sa faca indragitul ARTIST....

Indragitul interpret Petrica Matu Stoian a trecut prin cel mai greu moment din viata sa, in urma cu ceva timp.

DRAMA in MUZICA POPULARA! E vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu.

Se inchid mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Ce a anuntat acum Gabriela Firea

Parintii sunt ingrijorati pentru copiii lor din cauza gripei. Gabriela Firea a facut astazi un anunt care ii va afecta pe multi bucuresteni. Ce gradinite si scoli vor fi inchise. Se suspenda cursurile scolilor si gradinitelor in Bucuresti Anumite cursuri vor fi anulate, in scolile capitalei, din cauza gripei sau a problemelor aparute dupa decontaminare, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )