Libnet.ro
UNICEF

05:30

S-a intamplat chiar inainte de inmormantarea lui Costin Marculescu. Ce apare pe crucea regretatului actor

B1 B1,
S-a intamplat chiar inainte de inmormantarea lui Costin Marculescu. Ce apare pe crucea regretatului actor

Costin Marculescu a fost gasit mort in apartamentul sau in noaptea dintre 10 spre 11 iunie. Vecinii au sesizat autoritatile, dupa ce nu l-au mai vazut pe actor de cateva zile, iar cainele acestuia latra. continuă pe B1

Pepe, gest emotionant pentru Costin Marculescu. S-a intamplat chiar in biserica

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort, miercuri noapte, in apartamentul din Bucuresti in care locuia singur. Potrivit raportului preliminar de la INML, acesta a suferit un infarct cardio respirator acut. Prietenii sai s-au adunat, joi seara, la bisertica unde ii era depus trupul neinsufletit, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Pepe, gest emotionant in .

Secretul dureros din trecutul lui Costin Marculescu. Ce s-a intamplat, de fapt, cu fiul lui

Atunci cand spuneam ca viata lui Marculescu a fost un rollercoaster emotional, nu glumeam! Regretatul actor a intampinat multe probleme pe parcursul anilor, iar unul dintre secretele sale dureroase a iesit la iveala. Drama nestiuta care are legatura cu fiul lui, Bibi, in continuare. Detalii cotremuratoare din trecutul lui Marculescu Se poate spune ca renumitul .

Ultimul mesaj al lui Costin Marculescu, postat pe Facebook cu cateva zile inainte sa moara. Am furat startul la terase (FOTO)

Actorul Costin Marculescu a fost gasit fara suflare in cada, miercuri seara. Corpul lui Costin Marculescu se afla intr-o stare avansata de putrefactie si a fost transportat la Institutul de Medicina Legala.

Ce scria Costin Marculescu in biletul de adio. in cazul in care mor, sunati-l!

Costin Marculescu a fost gasit mort de politisti, miercuri noapte, in locuinta sa. in urma necropsiei efectuate la INML, legistii au stabilit ca decesul actorului a fost cauzat de un infarct miocardic acut. inainte de a-si da ultima suflare, acesta a mai trecut printr-o cumpana, in urma cu multi ani, care l-a facut sa lase .

Costin Marculescu a murit. Detalii socante despre deces. Primele imagini din apartamentul actorului

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria sa locuinta. Acesta ar fi fost in stare avansata de putrefactie, fapt ce ne trimite cu gandul la regretata Cristina Topescu. Actorul era nascut in 1969. Costin Marculescu a murit UPDATE 1: Fosta iubita a lui Costin Marculescu a declarat in urma cu cateva minute faptul .

Cine a stat langa sicriul lui Costin Marculescu. Imagini dezolante din capela

Zi neagra pentru familia si prietenii lui Costin Marculescu. Trupul neinsufletit al acestuia a fost depus la biserica Sf. Gheorghe cel Nou. Cine l-a vegheat pe regretatul actor? Cine a stat langa sicriul lui Costin Marculescu? Familia si prietenii foarte apropiati sunt inca in soc dupa vestea ca Marculescu a fost gasit mort in casa .

Dinu Maxer, ingenunchiat de durere dupa moartea lui Costin Marculescu. Prima reactie

Dinu Maxer si Costin Marculescu au petrecut mult impreuna. Cei doi erau sufletul petrecerii atunci cand se intalneau la evenimentele mai intime oferite de obicei de familia Maxer. Cum a reactionat solistul atunci cand a auzit de decesul amicului sau? Dinu Maxer, ingenunchiat de durere. Prima reactie dupa anuntul decesului lui Marculescu Costin Marculescu trebuia .

Andreea Tonciu rupe tacerea. Ce ii spunea la telefon Costin Marculescu

Vestea mortii fulgeratoare a lui Costin Marculescu a venit ca un soc pentru toata lumea, in special pentru cei care l-au cunoscut. Printre apropiati se numara si Andreea Tonciu, care a tinut sa transmita un mesaj sensibil in mediul online, in memoria artistului. Andreea Tonciu a rememorat un moment emotionant cu Costin Marculescu: Tin minte .

Costin Marculescu s-a iubit cu femeie maritata. Toata Romania o cunoaste

Spovedania controversata. Costin Marculescu starnea un mare scandal in lumea mondena, in 2019, odata cu dezvaluirile intime despre viata amoroasa, facute in cartea sa. Pe lista femeilor care au trecut prin filmul vietii lui se numara si una maritata, celebra in Romania. Costin Marculescu s-a iubit cu o femeie maritata. Relatia nu a fost niciodata .

Ce se intampla acum la INML. Prima reactie a familiei lui Costin Marculescu

Familia regretatului actor este in soc din cauza vestii care a cazut ca un fulger asupra lor, dar si asupra fanilor vedetei. Ce ipoteze aduc rudele barbatului si ce se intampla acum la INML? Reactia familiei lui Costin Marculescu dupa decesul acestuia Cumnatul lui Costin Marculescu a ajuns in urma cu cateva momente la Istitutul .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )