Libnet.ro
UNICEF

09:15

TRAGEDIE in muzica populara! MAREA CANTAREATA, ingropata de VIE! S-au crucit cand au deschis mormantul (IMAGINI CUTREMURATOARE)

B1 B1,
TRAGEDIE in muzica populara! MAREA CANTAREATA, ingropata de VIE! S-au crucit cand au deschis mormantul (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DOAMNE, DUMNEZEULE! SILVIU PRIGOANA iN LACRIMI! ADRIANA BAHMUTEANU A PIERDUT.

Cutremur in muzica populara! IONUT DOLANESCU, iN DOLIU! Vestea a intristat o tara intreaga (GALERIE FOTO)

Celebrul cantaret de muzica populara si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu o postare emotionanta cu ocazia comemorarii marelui poet Mihai Eminescu. Acesta a distribuit un clip video in care este.

SOC iN MUZICA POPULARA: Cornelia Rednic a ajuns numai PIELE SI OS! S-A AFLAT si MOTIVUL (FOTO)

Cornelia Rednic a ajuns de nerecunoscut! REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Celebra cantareata e intr-o forma de zile mari.

LACRIMI in muzica populara! Vestea despre NICULINA STOICAN a cazut ca un TRASNET! MASINA S-A FACUT PRAF

Indragita interpreta de muzica popularaNiculina Stoican a povestit, de curand, ca a vazut moartea cu ochii. Este vorba despre un moment dramatic petrecut in anul 2007, cand artista a fost implicata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )