Libnet.ro
UNICEF

14:47

Adelina Pestritu, infectata cu coronavirus Am mancat o ciocolata si simteam ca mananc hartie. imi este teama pentru mine si pentru ai mei (FOTO)

B1 B1,
Adelina Pestritu, infectata cu coronavirus Am mancat o ciocolata si simteam ca mananc hartie. imi este teama pentru mine si pentru ai mei (FOTO)

Adelina Pestritu a fost confirmata cu COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu o persoana pozitiva. intr-un videoclip postat pe Instagram, vedeta a povestit totul, cu lacrimi in ochi. Adelina. continuă pe B1

Adelina Pestritu are coronavirus! Cum s-a infectat, de fapt, si prima reactie a vedetei

Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus! Cunoscuta vedeta s-a speriat atat de tare incat a inceput sa planga in fata fanilor sai. Vedeta este extrem de afectata. Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus! Vedeta a izbucnit in lacrimi Cunoscuta Adelina Pestritu a fost testata pozitiv cu coronavirus, iar prima clipa in care a .

Adelina Pestritu a luat coronavirus. imi este teama!

Adelina Pestritu a luat coronavirus! Intra in randul vedetelor infectate cu temutul COVID-19, dupa cum ea insasi a dezvaluit azi noapte pe contul ei de Instagram. Adelina spune ca s-a testat dupa ce si-a pierdut gustul si mirosul, iar rezultatul a iesit pozitiv.

Vedeta care neaga ca s-a intalnit cu Adelina Pestritu: Mie pur si simplu imi este rau

Inca o vedeta din Romania a facut un anunt ingrijorator dupa ce Adelina Pestritu a informat ca a fost infectata cu coronavirus. Astfel, Larisa Udila a tinut sa faca primele declaratii, dupa ce initial s-a spus ca s-ar fi intalnit cu bruneta diagnosticata pozitiv. O vedeta neaga ca s-a intalnit cu Adelina Pestritu: Mie pur .

Adelina Pestritu are COVID-19. A fost internata in spital. imi este teama!

Adelina Pestritu are COVID-19. Vedeta a povestit pe Instagram ca si-a dat seama ca a fost infectata in momentul in care a ramas fara gust si fara miros.

EXCLUSIV Lovitura dura pentru Adelina Pestritu! Ce a patit la cateva ore dupa ce a anuntat ca are covid-19

Adelina Pestritu a anuntat marti noapte ca are noul coronavirus. La ora actuala, influencerita se afla internata intr-un spital din Capitala, iar judecand dupa tag-urile din pozele sale, aceasta ar fi internata la Spitalul Militar Rol 2. EXCLUSIV Lovitura dura pentru Adelina Pestritu! Adelina Pestritu este o femeie activa. A avut numeroase sedinte foto, a .

Cum si-a dat seama Adelina Pestritu ca are Covid-19. Ce a simtit in timp ce conducea

Adelian Pestritu a fost depistata cu coronavirus. Vedeta a ajuns in atentia medicilor, iar acum este izolata. in timpul petrecut singura le-a povestit prietenilor din mediul online cum a descoperit ca are COVID-19. Primele simptome ale Adelinei Pestritu. Cum si-a dat seama ca are COVID-19? Adelina Pestritu i-a ingrijorat pe apropiati si pe fani cu .

Adelina Pestritu, cadou de zeci de mii euro. Super masina pe care si-a cumparat-o

Adelina Pestritu si-a facut un cadou de zeci de mii de euro. Vedeta si-a cumparat o super masina. Adelina Pestritu se poate numi o femeie implinita, avand suscces pe plan profesional, precum si pe plan sentimental, aceasta avand o familie minunata. Adelina Pestritu si-a facut un cadou de mai multe zeci de mii euro. Ce .

VIDEO Adelina Pestritu, jignita de fani. Detaliul rusinos pe care l-au observat in aceasta imagine

Adelina Pestritu a intrat in gura fanilor! Cunoscuta bruneta a fost jignita de fani din cauza unui detaliu rusinos pe care l-au observat imediat acestia. Ce a pus-o pe fosta prezentatoare de televiziune intr-o asemenea postura? Adelina Pestritu, jignita de fani. Ce au observat acestia? Adelina este intr-o continua schimbare! Aceasta a scos bani grei .

Adelina Pestritu a fost confirmata cu SARS-CoV-2: Am ramas fara gust, fara miros

Adelina Pestritu s-a imbolnavit de COVID-19 si este acum internata intr-un spital din Capitala. Vedeta a povestit pe contul sau Instagram cum a contractat virusul.

ştiri din Monden

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )