Libnet.ro
UNICEF

15:00

Claudia Schiffer a implinit 50 de ani. Cum a sarbatorit supermodelul FOTO

Adevărul Adevărul,
Claudia Schiffer a implinit 50 de ani. Cum a sarbatorit supermodelul FOTO

Top-modelul german Claudia Schiffer a implinit marti varsta de 50 de ani si a marcat aniversarea publicand pe Instagram un videoclip in care apare purtand o rochie Balmain. continuă pe Adevărul

Claudia Schiffer a implinit 50 de ani si arata senzational! Fotomodelul are un trup de vis la varsta ei

Claudia Schiffer a ajuns la frumoasa varsta de 50 de ani, dar trupul sau de zeita nici ca arata asta. Cum a reusit intre cunoscutul fotomodel in industria in care si acum activeaza? Claudia Schiffer, trup senzational la 50 de ani Cunoscutul fotomodel a implinit azi, 25 august, frumoasa varsta de 50 de ani, ocazie .

VIDEO Claudia Schiffer si tortul aniversar - Fotomodelul a implinit 49 de ani

Fotomodel si actrita, Claudia Schiffer isi serbeaza marti ziua de nastere. Nemtoaica a ajuns la 49 de ani, ocazie cu care a postat pe Instagram un filmulet in care stinge lumanarile din tortul aniversar.

FOTO Andra a implinit 34 de ani. Cum a sarbatorit cantareata: Va urez si voua sa aveti clipe in care sa va minunati de frumusetea vietii

Andraa implinit 34 de ani si si-a sarbatorit ziua de nasterein conditii depandemie, la curte, alaturi de sotul Catalin Maruta42 de ani)si cei doi copii ai lor, David si Eva.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )