Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dwayne The Rock Johnson, cel mai bine platit actor de la Hollywood, s-a imbolnavit de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Dwayne The Rock Johnson, cel mai bine platit actor de la Hollywood, s-a imbolnavit de COVID-19

Dwayne the Rock Johnson, cel mai bine platit actor din lume in prezent, a anuntat printr-un mesaj video publicat pe Instagram ca, in ciuda faptului ca au fost disciplinati, el si familia lui au fost diagnosticati cu Covid-19. continuă pe Adevărul

Dwayne The Rock Johnson are COVID-19. Toata familia lui a fost testata. Ce rezultate au primit

Dwayne The Rock Johnson, cel mai bine platit actor de la Hollywood, a anuntat ca atat el, cat si sotia si copiii lui, s-au infectat cu noul coronavirus. Din fericire, acestia s-au vindecat de curand, astfel ca virusul s-a dovedit a fi un dusman nu foarte periculos pentru cel poreclit The Rock Stanca n. r.

Dwayne The Rock Johnson si familia sa, infectati cu coronavirus Au fost cele mai dificile si mai provocatoare momente (VIDEO)

Cel mai bogat actor de la Hollywood, Dwayne The Rock Johnson, a anuntat, prin intermediul unui videoclip postat pe internet, ca el si familia sa s-au vindecat recent de coronavirus, povestind putin despre.

Dwayne The Rock Johnson: Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alaturi de sotie si copii

Dwayne The Rock Johnson a fost infectat cu COVID-19. Sotia si cei doi copii ai sai sunt, de asemenea, pozitivi pentru coronavirus.

Jador, cel mai prost sofer. Ce a patit in trafic: a povestit tot

Jador nu le are pe toate! Cunoscutul cantaret a demonstrat ca nu e bune deloc la volan. Acesta a marturisit cum stau lucrurile cand vine vorba despre sofat. Jador, povesti din trafic. Nu sunt bun deloc la soferie Desi multe doamne si domnisoare il cred un barbat perfect, acesta a marturisit singur ca este de .

VIDEO Dwayne The Rock Johnson si familia sa au fost depistati pozitiv pentru Covid

Actorul hollywoodian Dwayne The Rock Johnson a anuntat miercuri ca el si familia sa au primit rezultate pozitive la testele pentru noul coronavirus.

Fructele care ingrasa cel mai putin! Romancele in forma le consuma zilnic, la orice ora

Fructele sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale esentiale, fibre si antioxidanti, iar pentru a avea o dieta alimentara echilibrata trebuie sa le includem in regimul nostru zilnic. Daca te lupti cu kilogramele in plus, ei bine, din fericire, exista fructe care nu ingrasa, ci, dimpotriva, te ajuta sa devii supla. Pentru a afla care .

Cel mai bun desert de vara! Prajitura asta ti se va topi in gura

Chiar daca in calendar este toamna, ei bine, temperaturile de afara ne fac sa nu se dezlipim de vara. De aceea, iti oferim o reteta foarte gustoasa si rapida, care ti se va topi in gura si te va duce cu gandul la zilele de vara. Este un desert racoritor, numai bun pentru a contracara .

Coronavirus Suedia: Cel mai mic numar de noi infectii in capitala Stockholm din luna martie

Stockholm, epicentrul pandemiei de COVID-19 in Suedia, a inregistrat saptamana trecuta cel mai mic numar de noi infectii cu coronavirusul din luna martie, doar 250 din cei 14. 000 de rezidenti testati fiind depistati cu coronavirusul, relateaza AFP si The Local.

Alimentul care ii ingrasa cel mai mult pe romani. il consuma zilnic, din cauza stresului. Iei si 4 kg pe saptamana

Stresul, oboseala sau epuizarea determina un apetit crescut pentru acest aliment. aceasta slabiciune a organismului a fost indelung exploatata de producatori in ultimii 50 de ani. Ce aliment ii ingrasa cela mai mult pe romani. Acesta este consumat zilnic Consumarea unei cantitati mari de alimente ce contin zahar, fara ca noi sa ne dam seama .

Cel mai bun blat de pizza. Reteta este foarte simpla

Pizza este unul dintre cele mai populare feluri de mancare inventatea vreodata. Americanii au dezvoltat o obsesie cu acest preparat, 17% dintre toate restaurantele de pe teritoriul SUA fiind pizzerii. insa, pizza a intrat cu repeziciune si in patrimoniul gastronomic romanesc si sta la aceeasi masa cu mancarurile traditionale. Cum faci cel mai pufos blat .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )