Libnet.ro
UNICEF

08:30

ADEVARUL despre starea actritei Draga Olteanu Matei! A fost internata in STARE GRAVA! De ce sufera, de fapt

B1 B1,
ADEVARUL despre starea actritei Draga Olteanu Matei! A fost internata in STARE GRAVA! De ce sufera, de fapt

Draga Olteanu Matei a ajuns duminica trecuta la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt, starea ei de sanatate fiind una grava. Dupa mai multe investigatii medicale si tratamentul administrat, actrita a inceput. continuă pe B1

Draga Olteanu Matei a fost internata la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: motivul si starea actritei

Actrita Draga Olteanu Matei, in varsta de 84 de ani, a fost internata in Spitalul Judetean Piatra-Neamt si se afla sub supravegherea medicilor.

Draga Olteanu Matei, internata in spital. Care este starea actritei

Draga Olteanu Matei a fost internata la spitalul din Piatra Neamt, din cauza unor probleme serioase de sanatate. Conform tvmneamt. ro, s-a vorbit chiar de o pancreatita, insa surse medicale au declarat ca.

Draga Olteanu Matei. Ce vise premonitorii a avut marea actrita

Draga Olteanu Matei a povestit recent in emisiunea Voi cu Voicu despre visele premonitorii pe care le-a avut de-a lungul timpului si care i-au oferit informatii fel de fel. Stefan Banica a plecat in.

Draga Olteanu Matei, internata de urgenta in spital

Veste cumplita, Draga Olteanu Matei a fost internata de urgenta la spitalul din Piatra Neamt. indragita actrita ar avea mai multe probleme de sananate. Surse medicale sustin ca draga Olteanu Matei ar.

Actrita Draga Olteanu Matei, internata n sectia de chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Neamt

Actrita Draga Olteanu Matei este internata in sectia de chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt si a fost supusa mai multor investigatii medicale, diagnosticul pus de medici fiind de litiaza biliara, anunta Agerpres.

Cutremur in FOTBAL! Alex Ferguson a fost operat pe creier! Detalii despre starea antrenorului

Sir Alex Ferguson, antrenorul care a condus Manchester United la castigarea a 38 de trofee in 26 de ani, a fost operat pentru o hemoragie craniana si se afla la terapie intensiva. Operatia a decurs bine, dar.

Fostul medic al lui Donald Trump, dezvaluiri incredibile despre starea de sanatate a presedintelui american

Fostul medic al lui Donald Trump a declarat ca o fisa medicala din anul 2015 in care starea de sanatate a politicianului era catalogata drept excelenta a fost dictata in totalitate de actualul presedinte al.

Adevarul despre disparitia Elodiei Ghinescu: Toti romanii au ramas inmarmuriti

Inca mai apar informatii noi despre cazul Elodia. Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a facut declaratii incredibile care il incrimineaza pe Cristian Cioaca. Femeia a marturisit ca ar fi fost sunata de politistul.

Un concurent CHEFI LA CUTITE a implicat armata intr-un SCANDAL MONSTRU: Care e adevarul despre PENSIILE MILITARILOR raniti in Afganistan

Un scandal monstru a fost declansat deun concurent al emisiunii Chefi la cutite!Acesta s-alaudatin cadrul preselectiilor ca a absolvit Liceul Militar apoi Academia Militara sica a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )