Libnet.ro
UNICEF

22:45

ADIO, Britney Spears! Managerul ei a facut anuntul: A stat o luna internata. Din pacate...

B1 B1,
ADIO, Britney Spears! Managerul ei a facut anuntul: A stat o luna internata. Din pacate...

Britney Spears, idolul tuturor adolescentilor in anii 2000, trece prin momente cumplite. Cantareata, 37 de ani, a stat o luna internata la un spital de psihiatrie, din cauza problemele emotionale carora cu. continuă pe B1

Veste socanta pentru fanii cantaretei Britney Spears! Managerul artistei a spus ca e posibil sa nu mai revina niciodata pe scena

Larry Rudolph, managerul lui Britney Spears, a afirmat ca artista ar putea sa nu mai apara vreodata pe scena din cauza luptei sale cu problemele de sanatate mintala. Cantareata de 37 de ani urma sa.

Managerul cantaretei Britney Spears: Este posibil ca ea sa nu mai concerteze vreodata. Care este motivul VIDEO

Larry Rudolph, managerul cantaretei americane Britney Spears 37 de ani) a declarat ca este posibil ca artista sa nu mai concerteze vreodata.

Boala lui Britney Spears, mai grava decat se credea. E posibil sa nu mai cante vreodata

Britney Spears trece printr-o perioada dificila, iar o problema de sanatate destul de grava ar putea sa-i puna capat carierei muzicale. Managerul spune ca s-ar putea sa nu mai revina niciodata pe scena. Fanii artistei sunt panicati si, cumva, impartiti in ceea ce priveste situatia prin care trece Britney Spears. in timp ce unii sunt [] .

NASA a facut anuntul: Cand va ajunge prima femeie pe luna

NASA va trimite pentru prima oara o femeie pe Luna in 2024, in cadrul proiectului Artemis, in reluarea misiunilor cu echipaj spre satelitul natural al Pamantului, relateaza EFE preluata de Agerpres. Jim.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )