Libnet.ro
UNICEF

08:15

Andreea Marin a ajuns, din nou, LA MEDIC. Ce a patit vedeta (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin a ajuns, din nou, LA MEDIC. Ce a patit vedeta (FOTO)

Dupa ce, in urma cu putin timp, Andreea Marin a fost internata la spital pentru a face analize la inima, saptamana trecuta vedeta a fost vazuta la doua clinici cunoscute din Capitala. Mai mult,. continuă pe B1

SOC in showbiz! Andreea Marin, de URGENTA la spital: Sunt conectata la un aparat...

Andreea Marin a starnit ingrijorare printr-o postare pe o retea de socializare atunci cand a anuntat ca are probleme cu inima. Se pare ca Andreea ar avea din nou probleme de sanatate, dupa ce s-a intors.

Da, din pacate totul s-a CONFIRMAT: Andreea Marin a dat amanunte TERIBILE despre INTERNAREA iN SPITAL...

Andreea Marin a fost vazuta recent intrand in doua clinici, fanii acesteia fiind ingrijorati ca prezentatoarea ar avea probleme de sanatate. Vedeta a facut cateva declaratii pe marginea acestui .

Din pacate, medicii au confirmat totul: Ce s-a intamplat cu Andreea Marin la spital... toata lumea e in stare de SOC...

Dupa ce Andreea Marin a fost vazuta intrand in doua clinici private, zilele trecute, fanii vedetei au fost ingrijorati cu privire la starea de sanatate a acesteia. Andreea Marin a facut primele declaratii.

Adevarul despre relatia dintre Andreea Marin si noul iubit: Acum totul a fost facut public...

Andreea Marin traieste, de ceva timp, o poveste de dragoste cu Adrian Brincoveanu. Barbatul este angajat al ambasadei din Libia, iar venitul lunal al acestuia este unul foarte consistent. Potrivit.

Cristain Pomohaci, din nou, in centrul atentiei! Cazul preotului CONTROVERSAT a ajuns subiect de CARTE (FOTO)

Cristian Pomohaci este din nou in centrul atentiei, dupa ce cazul sau a devenit subiect de carte pentru autorul Dan Silviu-Boerescu, din Colectia Destine care este acum la toate chioscurile de ziare si in.

Serena Williams dupa nfrngerea de la Wimbledon: Kerber a fost mai buna. Aceste doua saptamni mi-au aratat ca pot cstiga din nou un Grand Slam

Invinsa de Angelique Kerber in finala de la Wimbledon, Serena Williams a laudat evolutia adversarei sale, precizand ca nemtoaica a fost jucatoarea mai buna. Castigatoare de sapte ori pe iarba londoneza, Serena Williams a declarat ca poate castiga din nou un trofeu de Grand Slam: Aceste doua saptamani mi-au aratat ca pot fi din nou competitiva si pot castiga din nou un Grand Slam.

Cum a ajuns din nou pe val invatamantul tehnic. Concurenta uriasa la facultatile de la Universitatea Tehnica din Iasi

Daca in anii trecuti, numeroase specializari din invatamantul tehnic ramaneau neocupate, in 2018, in prima saptamana de inscrieri la Universitatea Tehnica Gh. Asachi peste 1. 500 de tineri s-au grabit sa-si depuna dosarele.

Oamenii ies din nou in strada! Proteste anuntate pentru duminica, in Piata Victoriei: OUG 13 se iNTOARCE! NU amnistie! NU Gratiere!

Noi proteste antiguvernamentale sunt anuntate pentru duminica, in Piata Victoriei din Capitala, de catre comunitatea Rezist, in contestul in care in presa au aparut informatii privind o posibila.

Muzica populara romaneasca, din nou DEVASTATA dupa MOARTEA Ionelei Prodan: Din pacate, e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu, in varsta de 69 de ani, sustine ca poate comunica cu cei din lumea de dincolo, dar are si vise premonitorii, inainte ca cineva drag sa se stinga din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )