Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cornelia Catanga, internata de urgenta dupa ce a suferit un infarct. Ce spune sotul ei despre problemele medicale

Adevărul Adevărul,
Cornelia Catanga, internata de urgenta dupa ce a suferit un infarct. Ce spune sotul ei despre problemele medicale

Cantareata de muzica lautareasca Cornelia Catanga 61 de ani) a fost internata la Spitalul de Urgenta Floreasca dupa ce a suferit un infarct. Sotul ei, Aurel Padureanu, a facut declaratii despre starea artistei. continuă pe Adevărul

ULTIMA ORA: Cornelia Catanga a facut INFARCT! Este STIREA TRISTA a ZILEI!

Cornelia Catanga a fost dusa de urgenta la Spitalul Floreasca dupa ce a suferit un stop cardio-respirator.

Cornelia Catanga a ajuns in stare grava la spital. Artista a suferit un stop cardio-respirator

Cornelia Catanga, doamna muzicii lautaresti, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Artista este internata la Spitalul Floreasca din Capitala. Cornelia Catanga a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator Cornelia Catanga a slabit mult, aproximativ 20 de kilograme, intr-un timp foarte .

Doamne, Dumnezeule! Medicii au facut ANUNTUL legat de Cornelia Catanga: Din pacate, artista care a slabit 27 de kilograme atat de repede...

Cornelia Catanga a suferit duminica un infarct, in timp ce se afla la mall. A doua zi, i s-a montat un stent si artista va mai sta in spital pana la sfarsitul saptamanii. Artista obisnuia sa manance.

Cum a gasit-o sotul pe Cornelia Catanga cand a intrat in stop cardio-respirator: Nu imi vine sa cred!

Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, a venit cu noi detalii despre partenera sa de viata. Artistul a povestit cum a gasit-o cand a intrat in stop cardio-respirator. Cum a gasit-o sotul pe Cornelia Catanga cand a intrat in stop cardio-respirator Familia Corneliei Catanga trece prin clipe grele dupa ce cantareata de muzica lautareasca a facut .

Cornelia Catanga, in stare grava la spital

Cunoscuta cantareata de muzica lautareasca Cornelia Catanga este sub supravegherea medicilor de la Spitalul Floreasca. Mai multe surse spun ca ar fi ajuns acolo cu probleme cardiace. Unul.

ştiri din Monden

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )