Libnet.ro
UNICEF

09:15

Din pacate, medicii au confirmat tot: Andreea Marin, DE URGENTA la spital! Desi a vrut sa-l ascunda, adevarul TERIBIL a iesit la iveala...

B1 B1,
Din pacate, medicii au confirmat tot: Andreea Marin, DE URGENTA la spital! Desi a vrut sa-l ascunda, adevarul TERIBIL a iesit la iveala...

In urma cu putin timp, Andreea Marin a fost internata la spital pentru a face analize la inima, iar saptamana trecuta, vedeta a fost vazuta la doua clinici cunoscute din Capitala. Mai mult, aceasta s-a. continuă pe B1

Din pacate, medicii au confirmat totul: Ce s-a intamplat cu Andreea Marin la spital... toata lumea e in stare de SOC...

Dupa ce Andreea Marin a fost vazuta intrand in doua clinici private, zilele trecute, fanii vedetei au fost ingrijorati cu privire la starea de sanatate a acesteia. Andreea Marin a facut primele declaratii.

TERIBIL... Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Marcel Toader... (FOTO)

Marcel Toader si-a anuntat fanii ca medicii l-au informat ca va trebui sa aiba o interventie chirurgicala la inima. Din pacate interventia nu mai poate fi amanata, dupa ce anul trecut scandalul.

SOC in showbiz! Andreea Marin, de URGENTA la spital: Sunt conectata la un aparat...

Andreea Marin a starnit ingrijorare printr-o postare pe o retea de socializare atunci cand a anuntat ca are probleme cu inima. Se pare ca Andreea ar avea din nou probleme de sanatate, dupa ce s-a intors.

Andreea Marin a ajuns, din nou, LA MEDIC. Ce a patit vedeta (FOTO)

Dupa ce, in urma cu putin timp, Andreea Marin a fost internata la spital pentru a face analize la inima, saptamana trecuta vedeta a fost vazuta la doua clinici cunoscute din Capitala. Mai mult,.

Adevarul despre relatia dintre Andreea Marin si noul iubit: Acum totul a fost facut public...

Andreea Marin traieste, de ceva timp, o poveste de dragoste cu Adrian Brincoveanu. Barbatul este angajat al ambasadei din Libia, iar venitul lunal al acestuia este unul foarte consistent. Potrivit.

Veste SOC de la Antena 1: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea Poftiti la Nea Marin... Vezi primele imagini...

Nea Marin, tartorul vedetelor de la emisiunea Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu. in cadrul noului sezon, gazda show-ului si-a gasit nasul, fiind vorba de copilul.

Ramas bun, Viorel... Da, e adevarat! Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a marturisit ca, in trecut, a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam.

Serban, BestKids.ro: Cluj, in dezvoltare puternica. Din pacate politicul ne influenteaza negativ

Politicul influneteaza extrem de puternic business-urile din retail si distributie; nu se investeste nimic, batem campii cu autostrazile, deja este un laitmotiv. Chiar AVEM probleme cu infrastructura!, spune George Serban, unul dintre.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua TRAGEDIE loveste in plin familia: Din pacate e vorba de iubitul regretatei artiste de muzica populara...

Ionela Prodan a fost discreta in ceea ce priveste piata sa personala, ea ramanand vaduva in 1992, cand fiica lor Anamaria Prodan abia implinise 18 ani. Ultimii 20 de ani din viata i-a petrecut in armon.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )