Libnet.ro
UNICEF

09:15

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL! indragita cantareata sufera de o boala CRUNTA. Ce spun specialistii

B1 B1,
Din pacate, medicii au facut ANUNTUL! indragita cantareata sufera de o boala CRUNTA. Ce spun specialistii

Indragita cantareata franceza, Mireille Mathieu, in varsta de 72 de ani este bolnava de cancer in faza terminala si a fost internata intr-o clinica din Germania. Vestea ca Mathieu mai are putine. continuă pe B1

NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre problemele de sanatate din ultima perioada. Fosta Zana a surprizelor a oferit detalii si despre operatia pe care o va suferi, o interventie.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o alta DRAMA loveste in plin muzica populara: Din pacate, e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a implinit recent 70 de ani, dar isi ascunde foarte bine aceasta varsta. Iar secretul sta in operatiile estetice. Primele interventii estetice si le-a facut in urma cu 20 de ani, in.

DRAMA TOTALA in lumea mondena! Din pacate,e vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer s-a plans ca a fost dezamagita de mai multe persoane, care au pretins ca-i sunt prietene dar, de fapt, erau doar interesate sa obtina diverse beneficii. Cred ca m-am.

O veste TRISTA pentru romani! E vorba despre FLORIN BUSUIOC! Medicii au facut anuntul! Din pacate...

Starea de sanatate a actorului Florin Busuioc este in continuare grava, dar stabila. Medicii de la Institutul CC Iliescu din Capitala sunt rezervati si au precizat ca refacere va fi una grea si de lunga.

DRAMA TOTALA in lumea mondena! Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: E vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer s-a plans ca a fost dezamagita de mai multe persoane, care au pretins ca-i sunt prietene dar, de fapt, erau doar interesate sa obtina diverse beneficii. Cred ca m-am.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristian Borcea, Mihaela, s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe probleme de sanatate. in urma cu cativa ani, aceasta a suferit o intoxicatie cu mercur, iar in adolescenta s-a.

CE TRAGEDIE... Medicii au facut anuntul trist: Da, din pacate este vorba de GIANI din LAS FIERBINTI...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

SUFERINTA a luat SFARSIT... Oana Lis a facut anuntul in LACRIMI: Da, din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre persoanele cele mai importante din viata ei:sotul si bunica. La inceput nu am recunoscut relatia mea cu Viorel, a venit ea la Bucuresti si s-a convins ca e un om bun. Ea nu.

CLIPE TERIBILE de tristete: ANDREEA ESCA a facut anuntul chiar de pe patul de spital al lui FLORIN BUSUIOC...

Andreea Esca l-a vizitat pe Florin Piersic dupa ce acesta a fost transferat de la spitalul din Craiova. Imediat ce a iesit din cladirea spitalului, a stat cateva minute acolo, insa nu a dorit sa discute.

DRAMA in Televiziune! CARMEN HARRA a dat vestea TRISTA: Din pacate nu va supravietui

Cunoscuta clarvazatoare Carmen Harra face previziuni dezastruase pentru finalul anului 2018. Anul 2018 e mult mai linistit decat 2017. Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor disparea din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )