Libnet.ro
UNICEF

21:00

Draga Olteanu Matei a fost internata la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: motivul si starea actritei

Adevărul Adevărul,
Draga Olteanu Matei a fost internata la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: motivul si starea actritei

Actrita Draga Olteanu Matei, in varsta de 84 de ani, a fost internata in Spitalul Judetean Piatra-Neamt si se afla sub supravegherea medicilor. continuă pe Adevărul

Actrita Draga Olteanu Matei, internata n sectia de chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Neamt

Actrita Draga Olteanu Matei este internata in sectia de chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt si a fost supusa mai multor investigatii medicale, diagnosticul pus de medici fiind de litiaza biliara, anunta Agerpres.

Draga Olteanu Matei, internata de urgenta in spital

Veste cumplita, Draga Olteanu Matei a fost internata de urgenta la spitalul din Piatra Neamt. indragita actrita ar avea mai multe probleme de sananate. Surse medicale sustin ca draga Olteanu Matei ar.

Draga Olteanu Matei, internata in spital. Care este starea actritei

Draga Olteanu Matei a fost internata la spitalul din Piatra Neamt, din cauza unor probleme serioase de sanatate. Conform tvmneamt. ro, s-a vorbit chiar de o pancreatita, insa surse medicale au declarat ca.

Draga Olteanu Matei. Ce vise premonitorii a avut marea actrita

Draga Olteanu Matei a povestit recent in emisiunea Voi cu Voicu despre visele premonitorii pe care le-a avut de-a lungul timpului si care i-au oferit informatii fel de fel. Stefan Banica a plecat in.

Un medic de la Spitalul Judetean Craiova a chemat Politia dupa ce a fost lovit de un coleg

Un medic de la Spitalul Judetean Craiova a chemat Politia, joi dimineata, el reclamand faptul ca a fost lovit de un coleg, relateaza Gazeta de Sud. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 8:30, iar medicul care spune ca a fost lovit a depus plangere impotriva colegului sau.

Doi medici s-au luat la bataie in Spitalul Judetean din Craiova

Doi medici urologi din Craiova s-au luat la bataie chiar la raportul de garda, iar din primele informatii rezulta ca motivul bataiia fost un caz medical. Totul s-a intamplat in Spitalul Judetean Craiova.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )