Libnet.ro
UNICEF

01:05

LACRIMI in lumea modei! Directorul azilului a facut anuntul... Este vorba despre Zina Dumitrescu...

B1 B1,
LACRIMI in lumea modei! Directorul azilului a facut anuntul... Este vorba despre Zina Dumitrescu...

Zina Dumitrescu este internata de mai bine de trei ani intr-un azil de batrani si tot de atunci isi asteapta fiul, care se pare ca a uitat-o, a anuntat verdict. ro. Chiar daca singurul ei copil a. continuă pe B1

Meghan Markle, iN LACRIMI... Chiar tatal printesei a facut anuntul EMOTIONANT! Ea trebuie sa stie asta

Tatal lui Meghan Markle, sotia printului Harry al Marii Britanii, a facut, luni, un apel la reconciliere cu fiica sa, cu care nu a mai vorbit din luna mai, atunci cand a avut loc nunta regala, informeaza AFP.

Daniela Crudu a facut anuntul despre sarcina!

Daniela Crudu a facut anuntul despre sarcina! Mai multe detalii pespynews. ro .

Doliu in lumea artistica din Romania! Gheorghe Gheorghiu a facut anuntul

Aurel Gherghel a murit la varsta de 79 de ani. Barbatul a fost un organizator de evenimente foarte important din anii 1970-1980, iar foarte mari artisti folk, rock, jazz au o legatura puternica cu el. Anuntul.

E insarcinata! Cantareata tocmai a facut anuntul (FOTO)

Lumea muzicii populare se rpegateste sa primeasca. barza. Claudia Ghitulescu este insarcinata cu cel de-al doilea copil. Cantareata a tinut totul secret pana acum, cand a postat recent o imagine,.

E iNSARCINATA! Cantareata de MUZICA POPULARA tocmai a facut anuntul (FOTO)

Lumea muzicii populare se rpegateste sa primeasca. barza. Claudia Ghitulescu este insarcinata cu cel de-al doilea copil. Cantareata a tinut totul secret pana acum, cand a postat recent o imagine,.

Vedeta ANTENEI 1, grav ACCIDENT rutier! Medicii au facut anuntul CUMPLIT

Alin, vedeta emisiunii Mireasa pentru fiul meu, a fost implicat de curand intr-un accident rutier. Tanarul a ajuns de urgenta la spital, scrie cancan. ro. Toata lumea sa stea linistita.

Antonia, in doliu! Iubita lui Alex Velea tocmai a facut anuntul: A luptat pana la sfarsit

Antonia est in doliu. Iubita lui Alex Velea este distrusa de durere, dupa ce bunicul sau s-a stins din viata. Bunicul s-a luptat cu o boala grava in ultimele luni, el suferind o operatie la stomac in urma.

Si-a dat ochii peste cap si... Finalul dureros a sosit: Oana Lis a facut anuntul trist, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Dramale nu-l mai ocolesc pe Viorel Lis, fostul primar al Capitalei. Acesta trece, in continuare, prin momente cumplite dupa accidentul vascular cerebral. Acestea fiind spuse, dupa ce Oana Lis, sotia sa, a facut.

Stefan Banica jr a facut anuntul soc: Reactia Mihaelei Radulescu...

La doar cateva ore dupa ce Stefan Banica Jr. a anuntat ca va fi din nou tata, Mihaela Radulescu a reactionat pe o retea sociala, relateaza cancan. ro. Fosta sotie a cantaretului n-a facut nicio referire.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )