Libnet.ro
UNICEF

07:16

Marturii cutremuratoare despre ultimele clipe din viata Ionelei Prodan: Apropiatii s-au decis sa spuna totul...

B1 B1,
Marturii cutremuratoare despre ultimele clipe din viata Ionelei Prodan: Apropiatii s-au decis sa spuna totul...

Ionela Prodan s-a stins din viata in luna aprilie insa artista se confrunta cu probleme de sanatate de mai multi ani. Cantareata de muzica populara a fost internata de urgenta intr-un spital din Las. continuă pe B1

indragit artist roman, marturii CUTREMURATOARE despre adolescenta CHINUITA: Dormeam de FOAME!

CRBL a marturisit ca, inainte de a cunoaste celebritatea cu trupa Simplu, statea cu chirie si n-avea bani nici de mancare. Lumea ne vedea la televizor, rula videoclipul pe canalele de muzica, dar viata.

ADEVARUL despre IUBITUL SECRET din viata Andreei Esca: E o vedeta de top care a tinut totul SUB TACERE pana acum...

Andreea Esca a povestit ca marea ei iubire din adolescenta a fost un coleg din liceu, fiul unui celebru actor de la noi. Ea a sustinut ca a fost atrasa de baiat pentru ca dansa foarte bine si era unul dintre.

Anamaria Prodan, marturii CUTREMURATOARE despre MOARTEA Ionelei Prodan: M-a luat de mana si... (FOTO)

Anamaria Prodan isi aduce aminte cu mult drag si dor de mama sa, artista Ionela Prodan, care a trecut in nefiinta acum mai bine de doua luni. Ea a postat pe retelele sociale doua fotografii insotite de mesaje.

Istoricul si criticul literar Dumitru Micu a incetat din viata

Pierdere uriasa pentru cultura romaneasca. Istoricul si criticul literar Dumitru Micu a incetat din viata la varsta de 89 de ani. Anuntul a fost facut de Muzeul Natonal al Literaturii Romane. Muzeul.

Doliu in lumea muzicii clasice. Un mare dirijor s-a stins din viata

Renumitul dirijor rus Gennady Rozhdestvensky s-a stins din viata la varsta de 87 de ani. Conservatorul Ceaikovski din Moscova a anuntat duminica trecerea in nefiinta a celebrului dirijor Gennady.

ACCIDENT cumplit pe un drum national! Se intervine de URGENTA! Detalii cutremuratoare despre numarul VICTIMELOR

Patru persoane au fost ranite duminica dupa-amiaza dupa ce doua masini s-au ciocnit in judetul Sibiu, din cauza neatentiei unuia dintre soferi. Traficul pe DN14, la iesirea din orasul Copsa Mica spre.

Doliu in lumea muzicii romanesti. O cantareata de muzica populara s-a stins din viata

Artista de muzica populara Natalia Gliga a murit la 77 de ani. Natalia Gliga facea parte din categoria interpretilor grei ai Generatiei de Aur a Folclorului Romanesc, care in cei 34 de ani de cariera.

Moment dificil in viata Andreei Marin: De la ce s-a declansat criza...

Andreea Marin a vorbit despre momentele dificile din viata sa, in momentul in care a anuntat incheierea unei campanii de care au beneficiat mai multe femei. Campania NuExistaNuSePoate ajunge.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )