Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primele declaratii ale cantaretei Britney Spears, care este internata intr-o clinica de psihiatrie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Primele declaratii ale cantaretei Britney Spears, care este internata intr-o clinica de psihiatrie VIDEO

Cantareata Britney Spears 37 de ani) a facut publica o inregistrare prin care isi asigura fanii ca totul este bine dupa ce acestia si-au exprimat ingrijorarea ca este internata intr-un centru de tratament psihiatric impotriva vointei ei. Clipul video a fost insotit si de un text. continuă pe Adevărul

Fanii cantaretei Britney Spears, protest pentru externarea vedetei dintr-un spital de psihiatrie VIDEO

Mai multi fani ai cantaretei Britney Spears 37 de ani) au protestat luni, 22 aprilie, la Los Angeles cerand ca artista sa fie externata din unitatea de tratament unde a fost internata la inceputul acestei luni.

Britney Spears, mesaj pentru fani dupa ce a fost internata intr-o clinica de psihiatrie. Situatia mea e unica, dar sunt puternica si lupt

Cantareata Britney Spears a transmis un mesaj fanilor dupa ce s-a spus ca s-a internat intr-o clinica de psihiatrie. Am vrut sa va salut pentru ca lucrurile care s-au spus despre mine au scapat de.

Caru' cu vedete: Fanii lui Britney Spears protesteaza la Los Angeles pentru externarea cantaretei dintr-un spital de psihiatrie; Celine Dion vrea sa se mutileze? Decizie ciudata dupa ce a slabit ingrijorator; Anca Serea le raspunde celor care o critica p

Sotul Oanei Zavoranu, filmat la 5 dimineata in compania intima a unei sexy-domnisoare! Alex Ashraf a petrecut in. Brigitte si Pastrama se tuneaza dupa Ferma. Iata ce operatii estetice au facut. Nu mai este un secret faptul ca.

Galaxy S10 Plus versus Huawei P30 Pro: care este cel mai rapid telefon

Galaxy S10 Plus si Huawei P30 Pro sunt considerate cele mai bune telefoane cu Android ale momentului. De aceea, multi sunt curiosi de castigatorul unui test comparativ. E din ce in ce mai.

Subiectele zilei: Respingerea remanierii: cine pierde si cine castiga?/ Care este planul B al PSD; Vestele albastre: Oamenii care au batut tara pentru 2 lei pe ora in plus la salariu

Liviu Dragnea a convocat, marti, la Parlament, o sedinta a coalitiei, pentru a analiza variantele pe care le au la dispozitie, in urma refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a accepta remanierea propusa de premierul Viorica Dancila. Surse din PSD au precizat ca varianta restructurarii Guvernului, printr-un vot in Parlament, este cantarita cu atentie, in contextul in care exista riscul ca unii parlamentari sa nu poata fi prezenti, la vot, miercuri. Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 evenimentele de marti: Ce a reusit Liviu Dragnea e una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier in genunchi pe care si-a dat-o vreodata cu aceasta remaniere. Jurnalistul a explicat ca din respingerea remanierii castiga Iohannis, Dancila, Tariceanu si pierde clar Dragnea.

Care este suma pe care TVR o va plati anul acesta pentru Cerbul de Aur

Televiziunea publica are alocati aproximativ 5. 9 milioane de lei circa 1,2 milioane euro) pentru editia din acest an a festivalului Cerbul de Aur, dupa cum a precizat institutia. Suma este mai mare decat cea raportata de presa in privinta.

PROGRAM PENNY MARKET de PASTE. Care este programul magazinelor PENNY in vacanta de Paste

PROGRAM PENNY MARKET de PASTE. Programul special al PENNY Market pentru perioada 24 aprilie 2019 30 aprilie 2019 este urmatorul: PROGRAM PENNY MARKET de PASTE. 24 aprilie 2018, intre orele.

VIDEO Fertilizare in vitro. Care este rata de succes? Ce provocari si contraindicatii exista? Interviu cu dr. Caliopia Gavril-Parfene

Un cuplu din 5-7 se confrunta cu infertilitatea, spune dr. Caliopia Gavril-Parfene, medic primar obstetrica-ginecologie, care explica intr-un interviu pentru HotNews. ro cum se evalueaza rezerva ovariana si care sunt provocarile cu care se confrunta un cuplu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )