Libnet.ro
UNICEF

08:15

Bianca Dragusanu, torturata ore in sir de Alex Bodi. Vedeta, cu un ochi invinetit, abia putea sa mearga (VIDEO)

B1 B1,
Bianca Dragusanu, torturata ore in sir de Alex Bodi. Vedeta, cu un ochi invinetit, abia putea sa mearga (VIDEO)

Bianca Dragusanu a starnit groaza, joi seara, cand a aparut pe internet o filmare cu ea, coborand din masina fostului ei sot, desfigurata si abia tinundu-se pe picioare. Potrivit cancan. ro, intre. continuă pe B1

Bianca Dragusanu, rupta cu bataia 5 ore de Alex Bodi! Are ochiul vanat si abia merge

Imagini cutremuratoare! Bianca Dragusanu, rupta cu bataia timp de cinci ore de Alex Bodi. Vedeta nici nu se mai poate tine pe picioare, dupa episodul de o violenta greu de imaginat. Bianca Dragusanu, rupta cu bataia de Alex Bodi Desi parea ca totul merge, in sfarsit, bine intre cei doi, apar aceste imagini cutremuratoare. Cei .

Dedicatia pe care a primit-o Bianca Dragusanu in urma cu putin timp. Ce surpriza i-a facut Alex Bodi

Dupa furtuna, apare soarele, spune o vorba! Se pare ca se potriveste foarte bine si situatiei in care se afla unul dintre cele mai prezente cupluri in presa de scandal din Romania. Alex Bodi i-a facut o surpriza de zile mari Biancai Dragusanu: o dedicatie de iubire! Dedicatia pe care a primit-o Bianca Dragusanu de .

EXCLUSIV Adevarul despre relatia dintre Victor Slav si Alex Bodi. Discutii puternice intre cei doi fosti soti ai Biancai Dragusanu

Dupa nenumaratele acte de violente dintre Bianca si Alex, Victor Slav a decis ca este cazul sa aiba o discutie ca de la barbat la barbat cu actualul iubit al fostei sale sotii. Bianca Dragusanu, poveste de dragoste ca in telenovele Atunci cand vine vorba despre scandaluri si povesti de dragoste incurcate, Bianca Dragusanu este, .

Bianca Dragusanu rupe tacerea! Ce drama traieste de cateva saptamani: Urmeaza sa va fac dezvaluiri incendiare

Bianca Dragusanu surprinde din nou! Aceasta iese la rampa cu o dezvaluire de zile mari, o poveste destul de personala pe care a decis ca in curand sa o spuna lumii intregi. Anuntul a fost facut de vedeta pe retelele de socializare. Bianca Dragusanu vine cu dezvaluiri incendiare din viata sa personala Cunoscuta diva aduce .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )