Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine este Alexandru Balan Colo, vloggerul cercetat dupa ce ar fi instigat la violenta pe internet

B1 B1,
Cine este Alexandru Balan Colo, vloggerul cercetat dupa ce ar fi instigat la violenta pe internet

Alexandru Balan, vloggerul cunoscut sisub numele de Colo este anchetat de Politie, sub acuzatia de instigare la violenta, dupa ce a postat pe canalul sau de Youtube mai multe filmulete in care isi. continuă pe B1

Politia Capitalei a deschis o ancheta dupa ce vloggerul Alexandru Balan Colo ar fi instigat la violenta impotriva minorelor

Vloggerul Alexandru Balan, cunoscut drept Colo, este anchetat de Politia Capitalei pentru ca ar fi instigat la violenta impotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, dupa ce a povestit o experienta personala pe care a avut-o cu o fata de 16 ani.

Reactia vloggerului Alexandru Balan, dupa scandalul izbucnit in urma afirmatiilor sale: A fost o gluma extraordinar de proasta

Alexandru Balan, vloggerul cunoscut cu numele de Colo in mediul online, a facut o serie de declaratii scandaloase pe internet, spunand ca minorele care se imbraca sumar ar trebui sa fie violate si batute.

Doi politisti americani au incatusat un tanar, insa au regretat cand si-au dat seama cine este

Doi politisti americani au devenit vedete pe retelele sociale, dupa ce au incercat sa aresteze un tanar, l-au incatusat pe strada in timp ce erau filmati, insa au regretat cand si-au dat seama cine este.

Cine este Elena Ionescu, castigatoarea Survivor Romania. in trecut a urcat pe scena Eurovision (VIDEO)

Ultima editie a emisiunii Survivor Romania a fost difuzata sambatat seara si tot atunci a fost ales, de catre public si marele castigator. Elena Ionescu este cea care a reusit sa stranga numarul maxim.

Cine este Radu Palanita, castigatorul Romanii au Talent 2020. A inceput sa munceasca la varsta de 14 ani (VIDEO)

Radu Palanita este castigatorul editiei cu numarul 10 Romanii au Talent. Juratii si intreaga tara au ramas impresionati de talentul mecanicului auto care a aparut in platoul emisiunii din finala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )