Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dorian Popa face haz de necaz pe internet. Care e adevarul despre operatia la nas (VIDEO)

B1 B1,
Dorian Popa face haz de necaz pe internet. Care e adevarul despre operatia la nas (VIDEO)

Dorian Popa a spus ca multi s-au legat de aspectul nasului sau, dar el nu vrea sa-si faca rinoplastie. Pana la urma, insa, tot a ajuns pe masa de operatie. Un fel de a spune, caci, in realitate, totul a. continuă pe B1

Dorian Popa isi schimba prenumele din buletin. Cum se va numi celebrul cantaret si cine face un demers similar

Cantaretul Dorian Popa, 32 de ani, a solicitat schimbarea prenumelui, astfel ca in buletin va fi adaugata porecla ce l-a facut celebru: Hatz.

Dorian Popa a ajuns la spital. Imaginile care par ingrozitoare. Ce s-a intamplat, de fapt

Face ce face, si Dorian Popa isi pune fanii pe jar. De data aceasta, artistul a aparut pe Instagram cu nasul bandajat si cu fata umflata, abia putand sa vorbeasca sau sa respire. Ce i s-a intamplat artistului? Dorian Popa a ajuns la spital Dupa ce si-a surprins fanii cu schimbarea numelui din buletin, Dorian .

Ce nume va avea Dorian Popa in buletin. Si-a socat mama si iubita cu decizia asta

Dorian Popa si-a surprins fanii cu inca un lucru nebunesc pentru a sarbatori numarul impresionant pe care l-a adunat la retelele de socialire. Celbrul jurat de la Nex Star si-a schimbat numele in buletin si si-a socat mama cu decizia luata. Dorian Popa si-aschimbat numele in buletin Celebrul Dorian Popa a facut o schimbare de .

Ce a facut Selly cand a auzit ca Dorian Popa isi schimba numele. Reactia fantastica a vloggerului

Pentru ca a implinit patru ani de activitate in mediul online, Dorian Popa a spus Da provocarii venite din partea unui fan de-al sau. Astfel ca acesta a decis sa isi schimbe numele din buletin, iar vloggerul Selly a reactionat imediat. Ce a facut Selly cand a auzit ca Dorian Popa isi schimba numele Dorian .

Dorian Popa isi schimba numele: E o propunere zurli, asa cum zice mamisor

Dorian Popa este hotarat. Vrea sa-si schimbe numele din Dorian Laurentiu Popa in Dorian Hatz Popa. Apelativul Hatz a devenit viral la nivel national, iar cantaretul a scos si o piesa folosind acest.

Este oficial! Dorian Popa isi schimba numele din buletin si se va numi si Hatz

Dorian Popa, unul dintre cei mai ascultati artisti de la noi, a luat o hotarare la inceput de an. Artistul a decis sa isi schimbe prenumele din buletin. Mai exact, Dorian Popa vrea sa mai adauge in cartea de indentitate si numele melodiei care l-a facut celebru: Hatz.

Dorian Popa isi va schimba prenumele din buletin. Cum se va numi celebrul cantaret

Cantaretul Dorian Popa a decis sa-si schimbe prenumele, in sensul de a adauga in buletin numele care l-a facut celebru: Hatz. Anuntul este publicat in Monitorul Oficial.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )