Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dwayne The Rock Johnson si familia sa, infectati cu coronavirus Au fost cele mai dificile si mai provocatoare momente (VIDEO)

B1 B1,
Dwayne The Rock Johnson si familia sa, infectati cu coronavirus Au fost cele mai dificile si mai provocatoare momente (VIDEO)

Cel mai bogat actor de la Hollywood, Dwayne The Rock Johnson, a anuntat, prin intermediul unui videoclip postat pe internet, ca el si familia sa s-au vindecat recent de coronavirus, povestind putin despre. continuă pe B1

Dwayne The Rock Johnson are COVID-19. Toata familia lui a fost testata. Ce rezultate au primit

Dwayne The Rock Johnson, cel mai bine platit actor de la Hollywood, a anuntat ca atat el, cat si sotia si copiii lui, s-au infectat cu noul coronavirus. Din fericire, acestia s-au vindecat de curand, astfel ca virusul s-a dovedit a fi un dusman nu foarte periculos pentru cel poreclit The Rock Stanca n. r.

Dwayne The Rock Johnson: Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alaturi de sotie si copii

Dwayne The Rock Johnson a fost infectat cu COVID-19. Sotia si cei doi copii ai sai sunt, de asemenea, pozitivi pentru coronavirus.

Dwayne The Rock Johnson, cel mai bine platit actor de la Hollywood, s-a imbolnavit de COVID-19

Dwayne the Rock Johnson, cel mai bine platit actor din lume in prezent, a anuntat printr-un mesaj video publicat pe Instagram ca, in ciuda faptului ca au fost disciplinati, el si familia lui au fost diagnosticati cu Covid-19.

VIDEO Dwayne The Rock Johnson si familia sa au fost depistati pozitiv pentru Covid

Actorul hollywoodian Dwayne The Rock Johnson a anuntat miercuri ca el si familia sa au primit rezultate pozitive la testele pentru noul coronavirus.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )