Libnet.ro
UNICEF

15:15

Laura Cosoi, PRIMELE DECLARATII despre A DOUA SARCINA! Cand VA NASTE? Cu siguranta nu o sa ne oprim

B1 B1,
Laura Cosoi, PRIMELE DECLARATII despre A DOUA SARCINA! Cand VA NASTE? Cu siguranta nu o sa ne oprim

Laura Cosoi va deveni mama pentru a doua oara! Vedeta si-a anuntat fanii pe internet, printr-o marturisire emotionanta: Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am. continuă pe B1

Laura Cosoi, mama pentru a doua oara! Actrita a primit cel mai frumos cadou de 8 martie (FOTO)

Laura Cosoi este in culmea fericirii. Celebra vedeta urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Chiar ea a facut anuntul, in urma cu putin timp, pe pagina personala de Facebook. Laura a povestit in.

Laura Cosoi este insarcinata a doua oara. Va avea

Laura Cosoi nu-si mai incape in piele de fericire! Vedeta este pentru a doua oara insarcinata si a dat vestea chiar in acest weekend, pe retelele de socializare. Afla daca va avea baietel sau fetita! .

Caru cu vedete: Laura Cosoi va deveni mama pentru a doua oara. Ea si sotul ei au facut marele anunt chiar de Ziua Femeii; Ramasa orfana la 9 ani, Andreea Marin pastreaza vie amintirea celei care i-a dat viata: Daca inchid ochii acum, pur si simplu o simt

Bella Santiago si-a deschis restaurant in Bucuresti: Poftiti la mancare filipineza!. Filipineza Bella Santiago 30 de ani) prinde radacini tot mai puternice in Romania. Au descoperit secretul unei relatii fericite! Antonia: Eu si Alex avem o chimie sexuala extraordinara. Cumva, in relatia cu Alex, ai sarit niste pasi. Atunci nu s-a.

Laura Cosoi este insarcinata. A anuntat si ce va fi, baietel sau fetita

Laura Cosoi a anuntat chiar de 8 Martie ca este insarcinata pentru a doua oara. Actrita a dezvaluit si ce poarta in pantece. Rita va avea o sora sau un frate? Laura Cosoi este insarcinata pentru a doua oara Laura Cosoi a dat vestea cea mare, printr-un mesaj si doua fotografii postate pe Instagram. Actrita .

Laura Cosoi este din nou insarcinata: cum a facut anuntul

Actrita Laura Cosoi 38 de ani) a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara. Ea este casatorita cu afaceristul Cosmin Curticapean 43 de ani) alaturi de care are o fetita de aproape doi ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )