Libnet.ro
UNICEF

01:05

OANA ROMAN, prinsa in fapt! IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

B1 B1,
OANA ROMAN, prinsa in fapt! IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. Mai mult, in fata camerelor de filmat, Oana Roman s-a sarutat cu. continuă pe B1

HALUCINANT! OANA ROMAN, prinsa in fapt! I-a luat mana si...IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. Mai mult, in fata camerelor de filmat, Oana Roman s-a sarutat cu.

BOMBA BOMBELOR! OANA ROMAN prinsa iN FAPT! A stins lumina si...IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. Mai mult, in fata camerelor de filmat, Oana Roman s-a sarutat cu.

Imagini deocheate cu CRISTIAN POMOHACI! A facut-o pe plaja, in vazul tuturor! Doamne, ce RUSINE (GALERIE FOTO)

Celebrul preot Cristian Pomohaci s-a aflat in luna ianuarie intr-o vacanta exotica. GALERIE FOTO NECENZURATA) Dupa ce.

NUCLEARA in SHOWBIZ! OANA ROMAN l-a iertat pe MARIUS ELISEI pentru aventura cu TRANSEXUALUL! Fotografiile cu cei DOI iti TAIE RASUFLAREA! (FOTO)

Dupa un scandal monstru in presa si o aventura cu transexualul Delia Rexha, Oana Roman si Marius Elisei au ajuns iar impreuna.

De ce s-a rupt relatia dintre Oana Roman si sora ei Catinca. Vedeta a dat cartile pe fata

Oana Roman trece printr-o perioada extrem de grea, declarand in urma cu putin timp separarea de tatal copilului sau. Din pacate, nici sora si nici parintele ei nu-i sunt alaturi de ea in aceste clipe. Iata ce s-a intamplat, de fapt, intre ele? Ce a provocat racirea relatiei dintre ele? De ce s-a rupt relatia .

impacare neasteptata! Oana Roman si Marius Elisei, din nou impreuna. Cum s-au fotografiat cei doi

Oana Roman si Marius Elisei au decis sa mai dea o sansa casniciei lor, dupa momentele mai putin frumoase prin care au trecut in ultima perioada. Cei doi au decis sa se afiseze in vechea postura la un eveniment. Cum s-au fotografiat? Oana Roman si Marius Elisei, impacare neasteptata Oana Roman si Marius Elisei s-au .

Oana Roman, marturisire sfasietoare: Am intrat in depresie! A povestit cu lacrimi in ochi

Oana Roman a vorbit deschis inca o data despre depresie. Cum a afectat-o si care dintre evenimentele cele mai grele din viata sa au fost declicul? Vedeta a povestit totul cu lacrimi in ochi. Iata secretele fiicei lui Petre Roman! Oana Roman, despre depresie Oana Roman nu a avut o viata deloc usoara. Aceasta a .

Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbeste cu tatal ei. Isa ma intreaba si nu stiu ce sa-i raspund!

Oana Roman a vorbit despre relatia pe o are cu membrii familiei sale, in speta cu tatal ei, cu care a rupt orice legatura. Mai mult decat atat, afiica lui Petre Roman a tinut sa precizeze ca singurele persoane care conteaza acum in viata ei sunt fiica sa, pe nume Isa, si mama ei. Motivul .

SOC in showbiz! Pentru EA a fost PARASITA Oana Roman! Marius Elisei i-a scris iNAINTE SA ii dea ...

Vestea ca Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit a socat showbiz-ul romanesc. PROFETIE iNGRIJORATOARE! MARIA GHIORGHIU, ANUNT CUMPLIT PENTRU ROMANI! O EXPLOZIE URIASA Cea care ar sti.

CLIPE GRELE pentru Oana Roman! Din pacate, S-A iNTAMPLAT! DEPRESIA A LOVIT CRUNT! Era prea tarziu...

Recent, Oana Roman si-a deschis sufletul catre fani si a povestit despre o perioada grea din viata sa - lupta cu depresia din adolescenta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )