Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tipurile de miere si impactul pe care il au asupra organismului

ADPM ADPM,
Tipurile de miere si impactul pe care il au asupra organismului

Ela Craciun a dezbatut unul din subiectele cele mai cautate pe internet in aceasta perioada in cadrul noii transmisiuni online Super Mame cu Super Puteri pe pagina ei de Facebook. continuă pe ADPM

Anxietatea copiilor in timpul pandemiei va lovi generatii intregi. Ela Craciun a primit analiza specialistilor in primul seminar online Super Mame cu Super Puteri.

Ela Craciun a gazduit un seminar online de mare interes pentru parintii care se pregatesc pentru noul an scolar al copiilor lor. Vedeta a transmis online discutia pe care a avut-o cu trei specialisti cheie, dezbatand subiectul momentului: Scoala online sau. la scoala?. I-a avut astfel alaturi pe Adrian Marinescu medic specialist boli infectioase), Radu Leca psiholog clinician) si Diana Raducanu director adjunt Liceul Teoretic Jean Monnet), care au analizat tema redeschiderii scolilor din propria perspectiva.

Nu faceti aceasta greseala cand mancati legume! Nu au niciun beneficiu asupra organismului

Medicul nutritionist, Mihaela Bilic, sustine ca legumele sunt extrem de importante in alimentatie, insa nu au niciun fel de beneficii daca nu sunt consumate alaturi de grasimi, fara de care fitonutrientii nu pot fi absorbiti.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )