Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tudor Chirila, despre mesajul transmis de fotografia anului: Da-le ma-n p**a mea de reguli si de legi, ca nu ne vede nimeni. Cam asta e esenta

Adevărul Adevărul,
Tudor Chirila, despre mesajul transmis de fotografia anului: Da-le ma-n p**a mea de reguli si de legi, ca nu ne vede nimeni. Cam asta e esenta

Cunoscutul actor si cantaret Tudor Chirila comenteaza dur, intr-o postare pe Facebook, fotografia devenita virala pe internet, in care apar premierul Lodovic Orban si alti guvernanti in timp ce beau, fumeaza si incalca distantarea sociala, in sediul Guvernului. continuă pe Adevărul

Cum arata Iulia Mizgan, iubita lui Tudor Chirila

Cunoscut intregii tari, Tudor Chirila, solist al trupei Vama si jurat in emisiunea Vocea Romaniei, a reusit cu succes sa-si tina intreaga familie departe de lumina reflectoarelor. Totusi, nu mai este un.

Cine este Iarina Demian, mama lui Tudor Chirila, si cum i-a influentat cariera in teatru

Tudor Chirila se bucura de o cariera impresionanta in muzica asa cum s-a bucurat de-a lungul timpului si mama s-a, actrita Iarina Demian. in varsta de 81 de ani in prezent, frumoasa femeie se mandreste.

Tudor Chirila implineste azi 46 de ani. Cati copii are solistul Vama

Tudor Chirila este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din tara. Juratul de la Vocea Romaniei nu se bucura doar de o cariera de succes in muzica si pe scena teatrelor, ci si de o familie minunata.

CTP, despre fotografia anului: Daca in locul lui Orban era Basescu, credeti ca poza asta ar fi avut vreun efect daunator asupra imaginii lui Traian Basescu?

Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, fotografia virala de la Guvern, in care premierul Orban apare fumand alaturi de mai multi ministri, cu pahare cu alcool in mana. Bautura, tigari, trabuc, burti revarsate, femei! Iata dusmanii poporului surprinsi cu adevarata lor fata, a spus gazetarul, exemplificand modul in care fotografia poate fi folosita drept material de lupta politica de opozitia politica a PNL.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )