Libnet.ro
UNICEF

17:15

Andreea Marin, pe masa de operatie: Din pacate, vestile nu sunt deloc bune...

B1 B1,
Andreea Marin, pe masa de operatie: Din pacate, vestile nu sunt deloc bune...

Andreea Marin va trece printr-o interventie chirurgicala care o va ajuta sa scape de problemele medicale cu care s-a confruntat in ultima perioada. Vedeta a dezvaluit ca operatia va necesita anestezie. continuă pe B1

Andreea Marin, pe masa de operatie: Din pacate vestile nu sunt deloc bune... Ce spune domnul doctor...

Andreea Marin va trece printr-o interventie chirurgicala care o va ajuta sa scape de problemele medicale cu care s-a confruntat in ultima perioada. Vedeta a dezvaluit ca operatia va necesita anestezie.

DRAMA in lumea filmului! Un mare actor, dus pe masa de OPERATIE! Din pacate vestile sunt TRISTE!

Actorul Alain Delon trece prin clipe grele dupa ce a suferit o operatie extrem de grea la sold. Legenda cinematografieieuropene nu poate merge, e imobilizat la pat, dar nu cere ajutor. Cred ca viata i-a.

E DRAMA MOMENTULUI la Exatlon: Deschide gura si respira! Din pacate vestile nu sunt bune: Este vorba despre...

Beatrice, care face parte din echipa Razboinicii din sezonul doi al Exatlon, s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla, implorand-o.

Andreea Marin se pregateste de o operatie: Va fi cu anestezie generala

Andreea Marin se pregateste pentru o interventie chirurgicala, despre care vedeta nu a vrut sa dea prea multe detalii. Mai ales ca asteapta inca un set de analize. Asa l-am cunoscut pe domnul doctor, la.

CUTREMUR in televiziune! ANDREEA MARIN, de urgenta pe masa de operatie! VESTILE nu sunt deloc bune! Ultima dorinta

Andreea Marin a anuntat ca va suferi, curand, o interventie chirugicala, care nu este deloc simpla, in conditiile in care va necesita anestezie generala. Asa l-am cunoscut pe domnul doctor, la.

Andreea Marin, iN LACRIMI: Da, din pacate o veste TERIBILA cutremura lumea mondena...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura.

Apel disperat lansat de Andreea Marin: Ce s-a intamplat si cine o poate ajuta in aceste momente...

Andreea Marin ii roaga pe toti cei care ii sunt prieteni, prin intermediul micilor ecrane, sa sprijine noua ei campanie. intr-o emisiune, vedeta a vorbit despre o cauza nobila prin care vrea sa ajute cat.

APEL DISPERAT lansat de Andreea Marin: Ce s-a intamplat si cine o poate AJUTA in aceste momente...

Andreea Marin ii roaga pe toti cei care ii sunt prieteni, prin intermediul micilor ecrane, sa sprijine noua ei campanie. intr-o emisiune, vedeta a vorbit despre o cauza nobila prin care vrea sa ajute cat.

CUTREMUR in televiziune! COVE si ANDREEA MARIN, impreuna! Au recunoscut TOT! Asta da SURPRIZA

Cove si Andreea Marin au avut ocazia sa se revada dupa multi ani de cand au incheiat colaborarea in televiziune. Andreea Marin, fosta prezentatoare a emisiunii fenomen Surprize Surprize, a fost invitata .

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul! Din pacate e adevarat: indragitul nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin, gazda emisiunii Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu. in cadrul celui mai recent sezon, Nea Marin si-a gasit nasul, fiind vorba de copilul sau. Astfel, Liviu.

ştiri din Monden

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )