Libnet.ro
UNICEF

16:46

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

B1 B1,
inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,. continuă pe B1

DRAMA momentului... Da , este vorba de operatie: Gabriela Cristea confirma totul...

Cu toate ca vedeta este o adepta a operatiilor estetice, Gabriela Cristea s-a dezlantuit la un post de televiziune, facand referire la femeile care isi pun.

Familia regala este in sarbatoare: Este vorba despre Maghan Markle

Meghan Markle isi sarbatoreste in acest an prima aniversare in calitate de sotie a printului Harry si, implicit, de membra a familiei regale britanice. Pe 4 august, Ducesa de Sussex implineste 37 de.

Este vorba de ultimul model de Dacia: Soferii nostalgici trebuie sa vada aceste imagini (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o.

Sorina Matei, despre piruetele lui Tudorel Toader: Ar trebui sa stii despre ce este vorba

Jurnalista Sorina Matei il critica pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, caruia ii reproseaza ca ca muta discutia de la o tema la alta in contextul discutiilor despre detasarile si delegarile din.

MOMENTE CUMPLITE pentru Nikki Lauda! MEDICII au facut ANUNTUL DEVASTATOR despre marele campion de Formula 1...

Detalii de ultim moment despre starea de sanatate a fostului mare pilot austriac Niki Lauda. Triplul campion mondial de Formula 1 se simte mai bine dupa ce joi a suferit un transplant pulmonar, a anuntat spitalul.

intr-o seara ma durea... Medicii CONFIRMA: Din pacate este vorba de vedeta Gabriela Cristea...

Gabriela Cristea a facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1

Nea Marin, gazda emisiunii Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu. in cadrul noului sezon, Nea Marin si-a gasit nasul, fiind vorba de copilul sau. Astfel, Liviu Varciu,.

Din pacate, stresul si-a spus cuvantul: Este vorba de celebra Andreea Esca...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca este o s.

Vedetele au facut deja parastasul: Din pacate este vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1

Poftiti la Nea Marin este o emisiune in care vedetele au parte de tot felul de provocari, insa, de aceata data cel pus in dificultate a fost chiar nea Marin. Asta pentru ca intr-una dintre.

ştiri din Monden

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )