Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nu mai putea RESPIRA! Din pacate, vestile despre ANDREEA MARIN nu sunt deloc bune: ANUNTUL TRIST a fost facut...

B1 B1,
Nu mai putea RESPIRA! Din pacate, vestile despre ANDREEA MARIN nu sunt deloc bune: ANUNTUL TRIST a fost facut...

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin. continuă pe B1

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Din pacate, vestile teribile se confirma... Este vorba despre...

Andreea Esca a povestit pentru alistmagazin. ro despre cea mai fericita zi din viata ei, cea in care i-a dat nastere fiicei sale, Alexia Eram. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din cauza.

DRAMA in showbiz! Este vorba despre celebrul FUEGO! Stresul si-a spus cuvantul! Anunt dureros pentru IRINA LOGHIN! Din pacate...

Indragitul cantaret Fuego, cunoscut publicului larg sub numele de scena Paul Surugiu a uimit din nou fanii virtuali printr-un pe Facebook. Avand in vedere ca este unul dintre cei mai activi artisti din.

Tariceanu, despre protocoale: Cea mai mare calamitate din 1990 incoace, o problema unica in Europa

Calin Popescu Tariceanu sustine ca protocoalele secrete sunt cea mai mare calamitate din 1990 incoace si problema foarte grava, unica in Europa. Nu cred ca putem discuta de un stat de drept cata vreme.

VIDEO INTERVIU Eric Enache, vicecampion european de karting, cea mai mare performanta din motorsportul romnesc / Un sport dur cu bugete de pna la 200 de mii de euro pe an / De ce nu vom avea prea curnd un romn n Formula 1

Alexander Wurz, fostul mare pilot de F1, vine pentru fiul sau cu tirul de logistica la competitii. Noi mergem si ne punem un cort acolo si tot i-am batut. Erik Enache a devenit la doar 9 ani vicecampion european la karting, cea mai buna performanta din motorsportul romanesc din ultimii ani. Mihai Muncean a terminat pe locul 8. Ambii sunt antrenati de pilotul Catalin Tutuian, fost la randul lui vicecampion european de karting si primul roman ajuns in Formula Renault. Despre cum ajungi la karting, ce bugete presupune performanta in acest sport, care sunt copiii marilor piloti de F1 care concureaza cu baietii nostri, care sunt etapele pe care le parcurge un pilot spre varful automobilismului si de ce e mult prea devreme ca sa speram a avea un pilot in Formula 1, in interviul pe care vi-l prezentam azi.

Melania Trump, cea mai hartuita persoana din lume pe internet. Dezvaluirile Primei Doamne de la Casa Alba

Melania Trump, sotia presedintelui SUA Donald Trump, a declarat ca se considera cea mai hartuita persoana din lume, in mediul online, judecand dupa ce vorbesc oamenii despre mine. Aceasta a.

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

Yemen, cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite atrage atentia ca 13 milioane de oameni risca sa moara de foame in ceea ce e cunoscut drept cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani din lume, daca razboiul nu inceteaza, informeaza BBC.

Furtuni violente in mai multe zone din Europa - VIDEO

Mai multe zone din Europa se confrunta cu furtuni si inundatii. Uraganul Leslie a facut ravagii in peninsula Iberica, unde a lovit cu rafale de vant de aproape 180 de kilometri pe ora si ploi torentiale.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis luni dimineata doua atentionari Cod galben de vant puternic, valabile in mai multe localitati din judetele Sibiu si Caras-Severin, pana la ora 9:00. Conform Administratie.

Cea mai buna schioare din toate timpurile se retrage la finalul sezonului

Americanca Lindsey Vonn, considerata cea mai buna schioare din toate timpurile, a anuntat ca se va retrage la finalul sezonului 2018/2019, informeaza Reuters. Sportiva detine recordul de victorii in Cupa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )