Libnet.ro
UNICEF

13:16

De ce s-a operat Gabriela Firea

ADPM ADPM,
De ce s-a operat Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul municipiului Bucuresti, a trecut printr-o perioada cu probleme grave de sanatate, ajungand inclusiv pe masa de operatie. Iata ce interventie a suferit! . continuă pe ADPM

Primarul Gabriela Firea a avut probleme de sanatate si s-a tratat in tara, nu in strainatate: Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit! (FOTO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei anunta, printr-o postare pe Facebook, ca a avut probleme de sanatate, sustinand ca s-a tratat la spitalele Colentina si Ion Cantacuzino. Unele incercari care.

Gabriela Firea anunta a fost bolnava. Primarul le multumeste medicilor de la Cantacuzino si Colentina

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca in ultima perioada a fost bolnava. Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu .

Gabriela Firea anunta ca a fost bolnava: Multumesc echipelor medicale de la spitalele Cantacuzino si Colentina

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca in ultima perioada a fost bolnava si le multumeste medicilor de la spitalele Cantacuzino si Colentina pentru ca au pus-o pe picioare. Firea nu da detalii despre problemele de sanatate pe care le-a avut.

Medicul cu care s-a fotografiat Gabriela Firea, detalii despre operatia primarului general: A fost o suferinta digestivabenigna

Primarul general al Capitalei,Gabriela Firea, a fost operata recent, laparoscopic, din cauza unei afectiune gastro-intestinale acute. Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, alaturi de care.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )