Libnet.ro
UNICEF

09:45

SOC in lumea mondena! Medicii au facut anuntul despre Dorian Popa. Interventie de ULTIM MOMENT

B1 B1,
SOC in lumea mondena! Medicii au facut anuntul despre Dorian Popa. Interventie de ULTIM MOMENT

Dorian Popa, cunoscut pentru atentia deosebita pe care o acorda imaginii sale, a apelat la serviciile esteticienilor. Astfel, artistul si-a pus fatete dentare, isi mai face botox din cand in cand pentru. continuă pe B1

Panica totala in showbiz: Lavinia Parva a facut anuntul despre Stefan Banica Jr... Din pacate, totul este adevarat...

Lavinia Parva a reactionat, dupa ce mai multe zvonuri aparute in presa indicau ca intre ea si sotul ei, Stefan Banica Junior, ar exista.

Ce TRAGEDIE! Medicii au facut anuntul trist, dupa ce acesta a fost gasit scuipand sange: Din pacate e vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1...

In aceasta dimineata, nea Marin a oferit un interviu emotionant despre cum arata viata lui dincolo de filmari si spectacolele de muzica populara pe care le organizeaza si la care face show. Marturisirile.

Veste SOC in showbiz-ul Romanesc... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul designer Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Medicii tocmai au facut anuntul trist: Da, este vorba de indragitul actor Mihai Bendeac... O boala incurabila...

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Actorul a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care.

SOC in lumea mondena! Marele secret al MIRABELEI DAUER a iesit la IVEALA! RAOUL rupe tacerea! A recunoscut RELATIA

Cantaretul Raoul a recunoscut intr-un interviu ce relatie are de fapt cu celebra cantareata Mirabela Dauer, dupa o colaborare de peste 10 ani. Am avut intotdeauna si am si in prezent o relatie.

Finalul DUREROS a sosit... Si-a dat ochii peste cap... Oana Lis, in lacrimi: Din pacate, a fost facut anuntul TRIST despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis trece in continuare prin moment grele. Starea sa de sanatate este tot mai fragila dupa ce, acum cateva luni, a suferit un accident vascular cerebral. Despre situatia fostului edil a vorbit chiar sotia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )