Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brigitte Sfat si-a injectat din nou buzele! Vezi cum arata acum (FOTO)

B1 B1,
Brigitte Sfat si-a injectat din nou buzele! Vezi cum arata acum (FOTO)

Brigitte Sfat si-a injectat din nou buzele. A avut nevoie de mare curaj pentru asta, caci din cauza ultimelor interventii i se formasera mai multe chisturi. La buze mi-am scos, mi-am bagat. continuă pe B1

Brigitte Sfat si-a INJECTAT din nou buzele! Vezi cum arata acum (FOTO)

Brigitte Sfat si-a injectat din nou buzele. A avut nevoie de mare curaj pentru asta, caci din cauza ultimelor interventii i se formasera mai multe chisturi. La buze mi-am scos, mi-am bagat.

Hai ca esti NESIMTIT! SCANDAL-MONSTRU intre Ilie Nastase si Brigitte Sfat

Ilie Nastase si Brigitte Sfat sunt departe de a-si rezolva problemele de cuplu. intr-un interviu televizat, fostul tenisman si-a dat de gol sotia cu privire la operatia de la posterior, fapt ce a scos-o din.

EXPERIMENT INEDIT! Programatori de TOP, pusi sa dea din nou BAC-ul la informatica: Nu stiu daca as fi luat 5

O firma de IT din Romania si-a provocat angajatii programatori sa dea bacul la informatica, rezolvand subiectele de anul acesta de la examen. Experimentul a avut menirea de a compara materia de la liceu.

Saxo Bank: Contribuabilii europeni sunt cei care platesc salvarea bancilor italiene, din nou

Desi implicarea profunda a guvernului dupa criza a fost, fara indoiala, motivul pentru care sistemul financiar s-a mentinut la suprafata, acesta a fost si motivul unei critici intense din mai multe parti, noteaza Michael Boye, Fixed Income trader, Saxo Bank, intr-o analiza, dupa ce Italia a permis Bancii Intesa Sanpaolo sa cumpere bancile cu probleme Banco Popolare di Vicenza si activele Veneto Banca.

Ne punem intrebarea de ce vrea Romania sa fie, din nou, unicat, in Europa

Nu este nimic clar in legatura cu impozitarea activitatii si nu se stie inca ce se va intampla, potrivit domnului Alin Burcea, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania ANAT) si CEO Paralela 45, in legatura cu noul program de guernare al PSD.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )