Libnet.ro
UNICEF

00:06

Denisa Manelista, operata de URGENTA! Familia se roaga pentru ea. Ce au decis medicii

B1 B1,
Denisa Manelista, operata de URGENTA! Familia se roaga pentru ea. Ce au decis medicii

Denisa Raducu va ajunge din nou pe masa de operatii, dupa ce medicii au decis ca joi sa fie supusa unei noi interventii medicale. Starea sa de sanatate este din ce in ce mai grava. Medicii ii vor. continuă pe B1

Denisa Manelista, premonitie MACABRA: Te uiti la tine si te intrebi de ce ti se intampla toate numai tie (FOTO)

Denisa Raducu, cunoscuta publicului sub numele de Denisa Manelista, este urmarita de mii de oameni care se roaga si spera ca starea sa de sanatate sa se imbunatateasca. Dupa declaratiile socante al.

inca o lovitura pentru lumea manelelor! Dupa Denisa Manelista, o alta vedeta are probleme de sanatate: Am dureri in continuare...

Dupa Denisa Manelista, o alta vedeta care interpreteaza acest gen de muzica are probleme de sanatate: Beyonce de Romania, fosta amanta a lui Nicolae Guta, a vazut moartea cu ochii, iar asta a facut-o s.

Vestile rele nu se mai sfarsesc! Acum a venit alta nenorocire! Denisa Manelista are probleme si cu plamanii

Denisa Manelista pare a fi un magnet pentru vestile rele. Dupa ce si-a facut punctii pentru eliminarea lichidului acumulat, cantareata acuza acum mari dureri din cauza plamanilor. Starea de sana.

Denisa Manelista ar fi fost jefuita. Ce i-a transmis Mirela Vaida sarmanei cantarete

Denisa Manelista ar fi fost jefuita de impresarul ei, Liviu Dovleac, acesta intrand in posesia a 80. 000 de euro. in plus, povestea fetei a devenit si mai dramatica fiindca sufera de o boala.

Veste SOC! Denisa Manelista va fi externata: Medicii nu mai au ce sa ii faca

Denisa Manelista va fi externata din spital intrucat medicii nu mai au ce sa ii faca, a spus Israela Vodovoz, in direct, dupa ce a vorbit cu mama artistei. Mama Denisei a vorbit cu.

Denisa Manelista, RESEMNATA in fata mortii: CE au gasit apropiatii in casa cantaretei este iNFIORATOR! (FOTO)

Denisa Manelista se afla intr-o stare foarte grava si se simte atat de rau incat s-a impacat cu gandul ca va muri. Atunci cand homeopatul cantaretei a venit la.

Denisa Manelista si familia ei RENUNTA sa mai lupte: DECIZIA controversata pe care au luat-o

Denisa si familia ei sunt din ce in ce mai bulversasi de situatia disperata in care se afla si se pare ca ar fi luat o decizie cu privire la tratamentele realizate pana acum. Din cauza faptului.

DIN PACATE, PANA LA URMA S-A iNTAMPLAT... LUMEA MANELELOR E iN DOLIU !!! DENISA MANELISTA... (FOTO)

Familia Denisei Manelista inca pastreaza doliul la casa in care a copilarit vedeta. Acum doi ani ani bunicul cantaretei a murit, insa nimeni nu a renuntat la doliu. Mama Denisei este.

DIN PACATE, VESTEA FATALA A VENIT iN ACEASTA DIMINEATA !!! DENISA MANELISTA... (FOTO)

De cateva luni, de cand a intrat in atentia presei, starea de sanatate a Denisei Manelista este urmarita de mii de oameni, care asteapta cu sufletul la gura o imbunatatire sau o veste.

VESTI PROASTE despre Denisa Manelista: Vrea sa se trateze in Cuba dar drumul pana acolo i-ar putea fi fatal

De cateva luni, de cand a intrat in atentia presei, starea de sanatate a Denisei Manelista este urmarita de mii de oameni, care asteapta cu sufletul la gura o imbunatatire sau o veste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )