Libnet.ro
UNICEF

12:30

SOCANT! O cunoscuta vedeta din Romania a intrat in coma! TOTUL s-a intamplat pe MASA DE OPERATIE

B1 B1,
SOCANT! O cunoscuta vedeta din Romania a intrat in coma! TOTUL s-a intamplat pe MASA DE OPERATIE

Cantareata Maria Andria a dezvaluit clipele de cosmar prin care a fost nevoita sa treaca in urma unor interventii chirurgicale. Artista a mers la medic sa-si scoata polipii, iar in acel moment, medicul ar. continuă pe B1

11 companii, interesate sa transporte gaze naturale din Romania in Ucraina

Un numar de 11 companii si-au exprimat interesul pentru a transporta gaze naturale din Romania in Ucraina prin conducta Trans-Balkan, a anuntat, vineri, compania Ukrtransgaz, operatorul retelei de gazoducte din Ucraina, la finalul procedurii de evaluare a cererii pietei pentru aceasta ruta, informeaza Interfax, citat de Agerpres.

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

Mama lui Ethan Hawke isi VINDE CASA din Romania! Cum arata frumoasa proprietate (FOTO)

Stabilita in Romania de 18 ani, Leslie Hawk, mama celebrului actor Ethan Hawke, s-a hotarat sa-si vanda casa situata in zona Dealu Mare. Trebuie sa-mi vand casa, care este la o ora si 20 de minute.

Toti soferii de Dacia trebuie sa stie asta: Adevarul despre testele de siguranta cu masina numarul unu din Romania!

Capitolul siguranta a fost unul din punctele slabe ale autoturismelor Dacia de-a lungul timpului, dar producatorul romanesc a reusit sa arate semne vizibile de imbunatatire in ultimii ani. Majoritatea.

Sat din Romania, atacat cu rachete

Mare spaima au tras, in urma cu cateva zile, oamenii din comuna Botesti, Vaslui, atunci cand au vazut ca din cer incep sa cada bombe, in tarina lor, dupa ce isi prasise porumbul intaia oara. Mai.

ştiri din Monden

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )