Libnet.ro
UNICEF

15:45

SOCANT! Denisa Manelista nici nu stie! Ce informatii importante ii ascunde familia cantaretei

B1 B1,
SOCANT! Denisa Manelista nici nu stie! Ce informatii importante ii ascunde familia cantaretei

Vestile privind starea de sanatate a Denisei Raducu nu sunt deloc bune, mai ales dupa ce aceasta a fost supusa unei noi interventii pentru a i se scoate lichidul din zona abdominala. Decizia parintilor sp. continuă pe B1

AM AFLAT CE TRATAMENT A PRIMIT DENISA MANELISTA DIN CUBA !!! GREU DE CREZUT CE I-AU PRESCRIS MEDICII

Impresionata de momentele extrem de dificile prin care trece Denisa Manelista, Anamaria Prodan s-a oferit sa o ajute pe cantareata si s-a interesat la o clinica din Cuba daca artista poate fi tratata.

Denisa Manelista, nevoita sa se opereze. Apropiatii ii tin ascuns faptul ca starea ei de sanatate se inrautateste tot mai mult

Denisa Manelista se afla intr-o situatie in care nimeni nu si-ar dori sa fie. Cantareata a ajuns ieri pe masa de operatie pentru ca medicii trebuie sa-i elimine lichidul abdominal. Un lucru.

Denisa Manelista se pregateste sa plece in Cuba: Un ajutor nesperat din partea unei persoane influente o poate salva pe artista

Impresionata de momentele extrem de dificile prin care trece Denisa Manelista, Anamaria Prodan s-a oferit sa o ajute pe cantareata si s-a interesat la o clinica din Cuba daca artista poate fi tratata.

Denisa Manelista ar fi fost jefuita. Ce i-a transmis Mirela Vaida sarmanei cantarete

Denisa Manelista ar fi fost jefuita de impresarul ei, Liviu Dovleac, acesta intrand in posesia a 80. 000 de euro. in plus, povestea fetei a devenit si mai dramatica fiindca sufera de o boala.

Veste SOC! Denisa Manelista va fi externata: Medicii nu mai au ce sa ii faca

Denisa Manelista va fi externata din spital intrucat medicii nu mai au ce sa ii faca, a spus Israela Vodovoz, in direct, dupa ce a vorbit cu mama artistei. Mama Denisei a vorbit cu.

Vestile rele nu se mai sfarsesc! Acum a venit alta nenorocire! Denisa Manelista are probleme si cu plamanii

Denisa Manelista pare a fi un magnet pentru vestile rele. Dupa ce si-a facut punctii pentru eliminarea lichidului acumulat, cantareata acuza acum mari dureri din cauza plamanilor. Starea de sana.

Denisa Manelista, RESEMNATA in fata mortii: CE au gasit apropiatii in casa cantaretei este iNFIORATOR! (FOTO)

Denisa Manelista se afla intr-o stare foarte grava si se simte atat de rau incat s-a impacat cu gandul ca va muri. Atunci cand homeopatul cantaretei a venit la.

DIN PACATE, PANA LA URMA S-A iNTAMPLAT... LUMEA MANELELOR E iN DOLIU !!! DENISA MANELISTA... (FOTO)

Familia Denisei Manelista inca pastreaza doliul la casa in care a copilarit vedeta. Acum doi ani ani bunicul cantaretei a murit, insa nimeni nu a renuntat la doliu. Mama Denisei este.

DIN PACATE, VESTEA FATALA A VENIT iN ACEASTA DIMINEATA !!! DENISA MANELISTA... (FOTO)

De cateva luni, de cand a intrat in atentia presei, starea de sanatate a Denisei Manelista este urmarita de mii de oameni, care asteapta cu sufletul la gura o imbunatatire sau o veste.

Denisa Manelista, operata de URGENTA! Familia se roaga pentru ea. Ce au decis medicii

Denisa Raducu va ajunge din nou pe masa de operatii, dupa ce medicii au decis ca joi sa fie supusa unei noi interventii medicale. Starea sa de sanatate este din ce in ce mai grava. Medicii ii vor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )