Libnet.ro
UNICEF

18:45

Brad Pitt il critica pe Donald Trump: Reprezinta o amenintare serioasa in probleme importante FOTO

Adevărul Adevărul,
Brad Pitt il critica pe Donald Trump: Reprezinta o amenintare serioasa in probleme importante FOTO

Actorul american Brad Pitt 55 de ani) l-a criticat pe Donald Trump, intr-un interviu pentru un ziar francez, fiind de parere ca liderul de la Casa Alba reprezinta o amenintare pentru SUA. continuă pe Adevărul

Discutie inedita intre Brad Pitt si un astronaut american aflat la bordul ISS - VIDEO

Brad Pitt a stat de vorba cu un astronaut aflat la bordul Statiei Spatiale Internationale. Dialogul a fost mijlocit de NASA, care a colaborat la realizarea noului film Ad Astra, in care Pitt joaca rolul.

Brad Pitt va vorbi cu un membru al echipajului ISS pentru ajutor in a juca rolul unui astronaut

Actorul Brad Pitt, care interpreteaza rolul unui astronaut in cel mai recent film al sau, va discuta.

DONALD TRUMP DUPA ATACUL ASUPRA ARABIEI SAUDITE Statele Unite sunt gata de actiune

Guvernul american a publicat fotografii ce indica ca atacurile ar fi venit din directia Iranului sau Irakului * Jeff Currie, Goldman Sachs: Pentru o perioada de intrerupere a productiei mai mare de sase saptamani, ma astept ca pretul titeiului Brent sa se ridice rapid peste 75 de dolari * Jason Gammel, Jefferies: in scenariul cel mai nefavorabil, ceea ce presupune inchiderea transportului prin Stramtoarea Hormuz, este posibil ca preturile petrolului sa ajunga la 100 de dolaribaril * Oficialii sauditi iau in calcul amanarea listarii Saudi Aramco, planificata pentru finalul anului 2020 sau inceputul lui 2021 Statele Unite sunt gata sa raspunda atacului asupra Arabiei Saudite, ce a provocat intreruperea a 5% din productia globala de titei si a cauzat cea mai mare crestere a pretului petrolului din 1991, a declarat presedintele american Donald Trump, dupa ce oficiali americani au spus ca dovezile indica implicarea Iranului in agresiune.

Donald Trump acuza Iranul de atacurile din Arabia Saudita

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca este de parere ca Iranul se afla in spatele.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump sa faca o vizita la Phenian

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump sa faca o vizita la Phenian, printr-o scrisoare trimisa in luna august, pe fondul stagnarii discutiilor referitoare la denuclearizate, au declarat surse diplomatice, citate de o publicatie sud-coreeana, relateaza Reuters.

Donald Trump: Iranul pare sa fie responsabil de atacurile din Arabia Saudita Presedintele Iranului considera ca rebelii yemeniti doar s-au aparat

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca este de parere ca Iranul se afla in spatele celor doua atacuri asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, conform Mediafax care citeaza Reuters.

Kim Jong Un il invita pe Donald Trump la Phenian

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, i-a trimis o noua scrisoare presedintelui american, Donald Trump, in care il invita intr-o vizita la Phenian, scria luni presa sud-coreeana, citand surse diplomatice, relateaza Reuters.

Kim Jong-un l-a invitat pe Donald Trump intr-o vizita la Phenian - presa

Presedintele Coreei de Nord, Kim Jong-un, l-a invitat pe omologul sau american, Donald Trump, intr-o vizita la Phenian, prin intermediul unei scrisori pe care i-a transmis-o in luna august, informeaza cotidianul sud-coreean Joongang Ilbo, care citeaza surse diplomatice, scrie Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump a confirmat oficial uciderea fiului lui Osama bin Laden. Declaratiile lui Trump

Presedintele american Donald Trump a confirmat oficial ca Hamza Bin Laden, fiul lui Osama Bin Laden, a fost ucis in zona Afganistan-Pakistan, intr-o operatiune antiterorista, fara sa spuna exact cand s-a.

Donald Trump a confirmat moartea lui Hamza, fiul lui Osama Bin Laden

Donald Trump a confirmat sambata moartea lui Hamza Bin Laden, fiul preferat al lui Osama bin Laden prezentat drept mostenitorul liderului Al-Qaeda, si al carui deces a fost anuntat la sfarsitul lunii iulie de mass-media americane, scrie AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )