Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum arata si ce face in timpul liber Irena Boclinca, atunci cand NU o PARODIAZA pe Viorica Dancila? INTERVIU in EXCLUSIVITATE pentru B1.RO (VIDEO)

B1 B1,
Cum arata si ce face in timpul liber Irena Boclinca, atunci cand NU o PARODIAZA pe Viorica Dancila? INTERVIU in EXCLUSIVITATE pentru B1.RO (VIDEO)

Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Actrita a vorbit despre rolul sau care a facut-o cunoscuta in toata. continuă pe B1

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca, sosia Vioricai Dancila, despre intalnirea premierului roman cu cel moldovean: Doamna Maia Sandu este destul de inteligenta, mereu a vorbit liber, fara texte scrise pe foaie (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca, devenita celebra dupa ce a parodiat-o pe Viorica Dancila, a facut marti o paralela intre Premierul Romaniei si Premierul Republcii Moldova, Maia Sandu, in.

Ce mai cauta romanii la nunti: Show-uri cu Viorica Dancila! Actrita Irena Boclinca, sosia premierului, face dezvaluiri in premiera! (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca a devenit celebra dupa ce a parodiat-o pe Viorica Dancila in cadrul show-ului iUmor de la Antena 1, show pe care l-a si castigat. Actrita originara din Chisinau.

Actrita Irena Boclinca, despre injuraturile din stand up comedy: E generatia care vine si e crescuta un pic altfel. Mie nu-mi place, nu as da bani ca sa vad asta (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Sosia premierului Viorica Dancila, actrita Irena Boclinca, a marturisit ca nu este de acord cu noul stil de comedie promovat in ziua de azi, unul bazat pe injuraturi. E generatia care.

Actrita Irena Boclinca: Sunt actori angajati in teatru care nu fac nimic si nici nu joaca si au si pensie (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca, cea care a parodiat-o, in show-urile sale, pe premierul Viorica Dancila, castigand astfel emisiunea iUmor, a povestit pentru B1. ro care este conditia actorului roman.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca, despre cum a luat nastere personajul Viorica Dancila: imi este foarte greu sa vorbesc ca doamna, deoarece trebuie sa ma gandesc sa gresesc (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro, in care a povestit cum i-a venit ideea de a o parodia pe Premierul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )