Libnet.ro
UNICEF

17:00

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca o imita din nou pe Viorica Dancila in studioul B1.RO: O ducem foarte bine, sunt tot mai multi pacienti in spitale, ceea ce inseamna ca oamenii se consulta (VIDEO)

B1 B1,
EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca o imita din nou pe Viorica Dancila in studioul B1.RO: O ducem foarte bine, sunt tot mai multi pacienti in spitale, ceea ce inseamna ca oamenii se consulta (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta drept sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Cu acest prilej actrita, originara din Chisinau, a intrat din nou in. continuă pe B1

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca, despre cum a luat nastere personajul Viorica Dancila: imi este foarte greu sa vorbesc ca doamna, deoarece trebuie sa ma gandesc sa gresesc (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro, in care a povestit cum i-a venit ideea de a o parodia pe Premierul.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca, sosia Vioricai Dancila, despre intalnirea premierului roman cu cel moldovean: Doamna Maia Sandu este destul de inteligenta, mereu a vorbit liber, fara texte scrise pe foaie (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca, devenita celebra dupa ce a parodiat-o pe Viorica Dancila, a facut marti o paralela intre Premierul Romaniei si Premierul Republcii Moldova, Maia Sandu, in.

Ce mai cauta romanii la nunti: Show-uri cu Viorica Dancila! Actrita Irena Boclinca, sosia premierului, face dezvaluiri in premiera! (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca a devenit celebra dupa ce a parodiat-o pe Viorica Dancila in cadrul show-ului iUmor de la Antena 1, show pe care l-a si castigat. Actrita originara din Chisinau.

Actrita Irena Boclinca, despre injuraturile din stand up comedy: E generatia care vine si e crescuta un pic altfel. Mie nu-mi place, nu as da bani ca sa vad asta (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Sosia premierului Viorica Dancila, actrita Irena Boclinca, a marturisit ca nu este de acord cu noul stil de comedie promovat in ziua de azi, unul bazat pe injuraturi. E generatia care.

Actrita Irena Boclinca: Sunt actori angajati in teatru care nu fac nimic si nici nu joaca si au si pensie (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca, cea care a parodiat-o, in show-urile sale, pe premierul Viorica Dancila, castigand astfel emisiunea iUmor, a povestit pentru B1. ro care este conditia actorului roman.

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat din nou

O instanta din Moscova l-a condamnat luni pe opozantul Alexei Navalnii la 10 zile de inchisoare, pen.

Japonia va vana din nou balene in scop comercial, pentru prima data in ultimii 30 de ani

Pescarii japonezi au pornit vanatoarea de balene in scopuri comerciale pentru prima data in peste 30 de ani, dupa ce Tokyo a decis retragerea tarii din Comisia internationala privind vanatoarea de balene, scrie The Guardian.

Gabriela Firea a fost operata din nou: Primarul Capitalei anunta ca totul a decurs fara complicatii (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost supusa unei noi operatii gastro-intestinale, si se afla acum sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti. Prin intermediul retelelor de so.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )