Libnet.ro
UNICEF

01:05

INTERVIU EXCLUSIV Dan Chisu, despre cel mai recent film al sau: Este despre cat de relativ e adevarul Avem chiar acum cazul Caracal, lamaia este stoarsa pana la ultima picatura

B1 B1,
INTERVIU EXCLUSIV Dan Chisu, despre cel mai recent film al sau: Este despre cat de relativ e adevarul Avem chiar acum cazul Caracal, lamaia este stoarsa pana la ultima picatura

Dan Chisu revine cu o noua productie cinematografica, ce promite si de aceasta data sa puna pe tapet probleme stringente ale societatii. 5 minute este un film inspirat de o intamplare reala si anume. continuă pe B1

EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a lui Dan Chisu, dupa ce s-a scris ca a fost operat pe cord deschis!

EXCLUSIV Cu ocazia unui interviu mai amplu despre cea mai recenta productie a sa, filmul 5 minute, care va avea premiera oficiala la Festivalul International de Film de la Varsovia, regizorul Dan Chisu a poves.

Andreea Balan, despre nunta: A fost cel mai greu moment al vietii mele. Nu m-am mai putut abtine! Mi-am dat masca jos

Andreea Balan, nunta ca-n povesti! Vedeta a trecut prin momente grele, cand a adus-o pe lume pe cea de a doua fiica a ei si a lui George Burcea. insa, in prezent, este o femeie implinita din orice punct de vedere si a oferit detalii legate de ziua cea mare. Andreea Balan, nunta cu lacrimi .

Lora si Ionut Ghenu vor face nunta. Artista spune de ce ii este cel mai frica, dupa o casnicie esuata

Lora a anuntat ca-si va oficializa in sfarsit relatia cu Ionut Ghenu. Din pacate, are o mica temere fata de acest legamant. Semn ca cine se arde. sufla si-n iaurt, Lora are deja un mariaj esuat la activ, asa ca e normal sa aiba o mica frica fata de acest eveniment. Ce spune artista despre viitoarea .

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Ce iPhone a ajuns cel mai popular telefon din Romania

Credeai ca e absurd ca iPhone X, Xs sau 11 sa coste peste 5. 000 de lei? Da, poate e. Dar telefonul Apple e cel mai popular in Romania, peste toate cele cu Android. Nu e insa un model de ultima.

Cum explica Fifor ratarea intalnirii lui Dancila cu vicepresedintele american, Mike Pence, cel mai important punct de pe agenda din turneul SUA

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca vizita premierului Viorica Dancila in SUA nu ar trebui bagatelizata si ca delegatia care o insoteste pe Dancila in SUA si-a indeplinit misiunea, chiar daca cel mai important punct de pe agenda prim-ministrului in Statele Unite - intalnirea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence - nu a mai avut loc.

A murit in cel mai stupid mod: si-a gasit sfarsitul intr-un pai de baut

Este foarte important sa renunti la paie de plastic, in cazul tuturor bauturilor pe care le consumi, acasa sau in deplasare. Cele pe care el adopti in schimb s-ar putea insa sa fie destul de periculoase. Daca te gandesti sa nu mai folosesti paie de plastic niciodata, pentru ca multe dintre ele ajung in ocean, .

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

Cel mai mare jucator de snooker din istorie, Ronnie OSullivan, vine in Romania!

Ronnie OSullivan, cel mai titrat jucator de snooker din lume, revine in Romania pe 5 octombrie de la ora 19:00 la Circul Metropolitan Bucuresti pentru un eveniment unicat, Night of 1000 Centuries Tour.

Cate zile trebuie sa munceasca un roman pentru cel mai nou iPhone

Un roman obisnuit ar trebui sa lucreze 36,4 zile pentru a-si permite achizitionarea iPhone 11 Pro modelul 64 GB) cel mai nou si performant iPhone, de doua ori mai mult decat un italian sau spaniol, potrivit unei analize realizate de compania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )