Libnet.ro
UNICEF

14:15

INTERVIU EXCLUSIV Dana Rogoz despre MO, cel mai recent film al sau: Multa lume a tinut sa-mi spuna ca nu ma recunoaste! Filmul spune povestea unor adolescente abuzate de profesorul lor

B1 B1,
INTERVIU EXCLUSIV Dana Rogoz despre MO, cel mai recent film al sau: Multa lume a tinut sa-mi spuna ca nu ma recunoaste! Filmul spune povestea unor adolescente abuzate de profesorul lor

INTERVIU EXCLUSIV Filmul MO, care reprezinta debutul in lung metraj al Danei Rogoz, poate fi vazut de vineri in cinematografe. El vine cu o surpriza de proportii pentru fanii actritei. Cunoscuta inca d. continuă pe B1

Beneficiile Vitaminei D. Parerea specialistilor, potrivit celui mai recent studiu referitor la consumul de Omega 3

Cel mai recent studiu legat de Vitamina D arata ca substanta poate preveni cancerul sau bolile cardiovasculare, precum infarctul. De asemenea, acelasi studiu releva faptul ca si Omega 3 are aceeasi functie, scazand numarul cazurilor de infarct.

VIDEO Frica de umbra mea, cel mai recent roman semnat de Cezar Paul-Badescu, a fost lansat la Humanitas Cismigiu

Romanul Frica de umbra mea de Cezar Paul-Badescu, recent aparut la Editura Polirom, a fost lansat, luni, la libraria Humanitas Cismigiu. Alaturi de autor, au fost invitati sa participe la lansare Mirela Nagat,Radu Paraschivescu,Cosmin Ciotlos. Adevarul. ro prezinta un fragment in avanpremiera din acest roman.

FARA PRECEDENT in showbiz: Andreea Marin, AVERTISMENT INCREDIBIL cu privire la Dana Rogoz: Nu va lasati PACALITI de...

Surpriza de proportii. Andreea Marin a transmis un mesaj pe Facebook, in care vorbeste despre Dana Rogoz. Zana a.

Novak Djokovic si marele obiectiv - Sa ramana in istorie drept cel mai bun si sa nu mai fie comparat cu Federer si Nadal

Vrea sa fie cunoscut sa ramana in istorie) drept cel mai bun jucator din toate timpurile si nu mai vrea sub nicio forma sa fie comparat cu cei doi mari rivali ai sai, Roger Federer si Rafael Nadal. Da, ati ghicit despre cine este vorba - Novak Djokovic. Acesta este marele obiectiv al restului carierei in ceea ce-l priveste pe liderului ierarhiei ATP.

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, .

Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Mai sunt doua saptamani pana la cel mai mare pelerinaj religios din Romania. in asteptarea sutelor de mii de credinciosi, la Iasi, hotelurile si pensiunile sunt deja rezervate. Hotelierii spun ca nu au marit tarifele pentru credinciosii care vor veni la cel mai mare pelerinaj religios din tara, asta desi gradul de ocupare este de 85%.

SUA: Somajul scade in septembrie la 3,5%, cel mai redus nivel din decembrie 1969

Crearea de locuri de munca in Statele Unite a ramas solida in septembrie iar numarul inregistrat in august a fost revizuit in scadere puternica, permitand reducerea ratei somajului la 3,5%, cel mai mic nivel din decembrie 1969, a anuntat vineri administratia Trump, citata de AFP.

Prima imagine cu Codin Maticiuc si fiica sa. Cel mai bine se doarme pe tati! FOTO

Codin Maticiuc expeimenteaza de o vreme rolul de tata. Cu toate ca nimeni nu l-ar fi vazul pe printul de Dorobanti avand o familie, iata ca ipostaza de acum ii vine manusa. Cu ce fotografie de-a dreptul emotionanta a surprins vedeta? Codin Maticiuc, ipostaza emotionanta alaturi de fiica sa Fiica lui Codin Maticiuc a implinit .

Bihor: Cel mai rapid pianist din lume, Havasi Balazs, debuteaza in aer liber la Oradea

Pianistul si compozitorul ungar Havasi Balazs isi face debutul in aer liber cu cel mai nou concert s.

Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Cel mai mare proiect educational din Romania, Academia Copiilor Sector 2, si-a reinceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutati anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numarului de copii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )