Libnet.ro
UNICEF

14:15

Lora nu se mai poate intoarce acasa din Bali. Ce face pe durata pandemiei?

ADPM ADPM,
Lora nu se mai poate intoarce acasa din Bali. Ce face pe durata pandemiei?

Lora a plecat in urma cu ceva vreme in vacanta alaturi de iubitul ei, Ionut Ghenu. Cei doi se afla in Bali, acolo unde au ramas blocati din cauza Coronavirusului. Iata ce fac cei doi pe durata pandemiei! . continuă pe ADPM

Veste trista pentru Ronaldinho. Dintosul nu mai poate primi vizitatori in inchisoare

Fostul atacant brazilian Ronaldinho, castigatorul Balonului de Aur in 2005, nu mai poate primi vizit.

Fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit. E greu de crezut ca miile de romani reveniti in tara mai pot fi convinsi sa stea izolati - managerul Spitalului Babes din Capitala

In acest moment, fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati, spune managerul Spitalului Clinic Victor Babes din Bucuresti, dr. Emilian Imbri. El s-a referit si la cele doua scheme de tratament diferite folosite de spitalele care trateaza pacienti cu COVID-19, afirmand ca nu este util ca acestea sa fie dezbatute la televizor, pentru ca s-a ajuns ca populatia sa dea navala in farmacii si sa cumpere medicamentele disponibile, in timp ce spitalele vor avea o problema cu achizitia.

Aproape un miliard de oameni in izolare acasa din cauza coronavirus. OMS: Izolarea nu e suficienta

Peste 900 de milioane de oameni din intreaga lume din 35 de tari de pe Mapamond sunt indemnate de autoritatile diferitelor state sa ramane in case de teama raspandirii coronavirus.

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomentul coronavirus nu mai.

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomenul coronavirus nu mai.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare crestere procentuala din ultimii 87 de ani

Indicele Dow Jones Industrial Averadge a crescut, marti, cu 11,37%, inregistrand ea mai buna evolutie zilnica, calculata in procente, din ultimii 87 de ani, investitorii anticipand ca membrii Congresului vor adopta in curand un proiect de salvare a economiei de daunele provocate de epidemia de coronavirus. Este o revenire istorica a indicelui, dupa o scadere istorica.

Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului (1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit!

Una dintre partidele care au scris istoria fotbalului mondial a fost Brazilia Italia la Cupa Mondiala din 1982, un meci incheiat cu o mare surpriza la momentul respectiv.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )