Libnet.ro
UNICEF

17:45

MUZICA POPULARA, in LACRIMI! Ionut Dolanescu este cel care a CONFIRMAT VESTEA despre MARIA CIOBANU!

B1 B1,
MUZICA POPULARA, in LACRIMI! Ionut Dolanescu este cel care a CONFIRMAT VESTEA despre MARIA CIOBANU!

Maria Ciobanu si-a pus viata in pericol, neascultand de sfatul medicilor. Ciocarlia muzicii populare romanesti, in varsta de 81 de ani, s-a urcat in avion si a venit din SUA la Bucuresti,. continuă pe B1

Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Pro TV difuzeaza o noua editie Vocea Romaniei, vineri, de la ora 20:30. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt pregatiti sa faca din nou show, unul pe masura salariilor pe care le primesc pentru prestatiile lor. Potrivit unor surse, Smiley este cel mai bine platit jurat, in timp ce Irina Rimes primeste .

VIDEO Romanca din America, Bianca Lewis, hacker la doar 12 ani: Sistemul de vot pe hartie este cel mai bun

Bianca are doar 12 ani, traieste in Statele Unite, dar iubeste sa viziteze Romania, in special Brasovul, de unde este mama ei. Este pasionata de IT inca de la gradinita, acum, studiaza de acasa homeschooling), are propria firma prin care incearca sa ajute fetele sa invete hacking si crede ca sistemul de vot romanesc este mult mai bun decat cel american.

Inventatorul celei mai celebre arme de asalt din lume ar fi implinit, sambata, 100 de ani. Cine a fost Mihail Kalasnkiov, cel care a creat NU pentru a ataca, ci pentru a apara patria

Rusia celebreaza in aceasta toamna o suta de ani de la nasterea lui Mihail Kalasnikov, un simplu soldat sovietic care visa sa devina poet, proiectantul celebrei pusti de asalt care ii poarta numele, cea mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2072 seconds )