Libnet.ro
UNICEF

19:30

TI SE RUPE SUFLETUL! Iata ULTIMELE CUVINTE ale Cristinei Topescu, inainte de a MURI: Dumnezeu cu mila, sunt tare amarata...! Conversatia este ABSOLUT SFASITOARE

B1 B1,
TI SE RUPE SUFLETUL! Iata ULTIMELE CUVINTE ale Cristinei Topescu, inainte de a MURI: Dumnezeu cu mila, sunt tare amarata...! Conversatia este ABSOLUT SFASITOARE

Prietenul Cristinei Topescu, Marius Chirca, a facut publica o inregistrare audio care contine ultimele cuvinte rostite de regretata jurnalista. continuă pe B1

CUTREMURATOR! I-au gasit morti in casa CRISTINEI TOPESCU! Nebunie dupa incinerarea jurnalistei

Cainii gasiti morti in casa Cristinei Topescu ar fi fost ucisi, este de parere Kuki Barbuceanu care a desluseste misterul. Au gasit si mancare si apa, din moment ce au rezistat. Cristina avea.

Impresionant: care a fost cea mai arzatoare dorinta a Cristinei Topescu? Ce isi dorea vedeta sa faca inainte de moarte?

Moartea Cristinei Topescu a impresionat si indoliat toata tara. La o saptamana de la tragica veste inca mai apar intrebari si informatii socante legate de viata regretatei jurnaliste. Care a fost cea.

Aparitie stranie LA MORMANTUL Cristinei Topescu! Stefan Banica, iN STARE DE SOC! A venit sa ii aduca un ultim omagiu dar...

Moartea Cristinei Topescu a socat o tara intreaga! Vedete dar si oameni simpli care au iubit-o pe indragita realizatoare tv au tinut sa ii aduca un ultim omagiu la crematoriu Vitan Barzesti din Capitala.

Medicii legisti au facut lumina in cazul mortii Cristinei Topescu. Care a fost cauza mortii jurnalistei

Se face lumina in cazul mortii Cristinei Topescu. Medicii legisti au efectuat miercuri necropsia inimii jurnalistei. Vedeta de televiziune avea inima mai grasa decat normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburari cardiace si chiar la producerea unui infarct.

Medicii legisti au facut lumina in cazul decesului Cristinei Topescu. Care a fost cauza mortii jurnalistei

Se face lumina in cazul mortii Cristinei Topescu. Medicii legisti au efectuat miercuri necropsia inimii jurnalistei. Vedeta de televiziune avea inima mai grasa decat normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburari cardiace si chiar la producerea unui infarct.

Cu ce se ocupa fratele Cristinei Topescu. Sebastian a atras toate privirile cand a venit la incinerarea jurnalistei

Daca Cristian Topescu ar mai fi trait, cu siguranta ar fi fost tare mandru de el!Sebastian Felix, mezinul regretatului cronicar sportiv si-a facut aparitia la incinerarea surorii sale vitrege, Cristina Topescu, care a avut loc joi, 16 ianuarie 2020. Cu ce se ocupa fratele Cristinei Topescu Tanarul are 21 de ani si este pasionat de .

Gestul sfasietor facut de mama Cristinei Topescu. Ce i-a pus in sicriu, inainte de incinerare

Rodica, mama Cristinei Topescu, a facut un gest cat se poate de emotionant, inainte de procesiunea de incinerare a fostei prezentatoare TV. in varsta de 59 de ani, jurnalista fost descoperita fara suflare, de catre oamenii legii in casa din Otopeni, pe 12 ianuarie. Vedeta s-a stins, cel mai probabil, in perioada de 26-28 decembrie, .

EXCLUSIV Scene cutremuratoare. Mama Cristinei Topescu a ajuns in casa in care a fost gasita moarta jurnalista

Durere mare in casa in care a fost gasita moarta Cristina Topescu. Mama acesteia se afla in aceste momente chiar in imobilul din Tunari, Otopeni, pentru a-i ridica lucrurile fiicei. Scene cutremuratoare! Este ziua despartirii pentru mama reputatei jurnaliste Cristina Topescu. Este ziua in care cenusa acesteia va fi ridicata de la Crematoriul Uman Vitan-Barzesti, .

Cati copii are Ludovic Orban. Interviu emotionant oferit Cristinei Topescu, in urma cu doi ani

In urma cu doi ani, pe vremea cand Ludovic Orban era deputat in Parlamentul Romaniei, vorbea despre familie intr-un interviu neconventional. Interviul i-a fost acrodat regretatei jurnaliste Cristina Topescu, la Canal 33. Cati copii are Ludovic Orban in cadrul emisiunii INTERVIURI NE)CONVENTIONALE, de la Canal 33, regretata Cristina Topescu ii lua un interviu deputatului Ludovic .

iNGROZITOR! Ce se intampla cu cainii Cristinei Topescu e de NECREZUT: NU vor sa aiba grija de animale

Cristina Topescu a plecat dintre noi, iar moartea sa a intristat o tara intreaga si a ridicat o multime de intrebari.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )