Libnet.ro
UNICEF

07:30

GATA! Cabral a facut ANUNTUL SOC dupa 8 ani de CASNICIE cu Andreea! NIMENI NU SE ASTEPTA la asa ceva! IMAGINI BOMBA (GALERIE FOTO)

B1 B1,
GATA! Cabral a facut ANUNTUL SOC dupa 8 ani de CASNICIE cu Andreea! NIMENI NU SE ASTEPTA la asa ceva! IMAGINI BOMBA (GALERIE FOTO)

Cabral si actuala sotie, Andreea, formeaza un cuplu de 12 ani, dar sunt casatoriti de 8. continuă pe B1

GATA! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! A tinut sa SE AFLE de la ea (GALERIE FOTO)

Silvia Chifiriuc si Petre Roman sunt casatoritide 10 ani! impreuna au un baietel. Silvia a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste.

Pelinel a facut ANUNTUL SOC! SFARSITUL era inevitabil! BORCEA, in lacrimi!

Valentina Pelinel si Cristi Borcea formeaza un cuplu de cativa ani. Valentina treceprin momente cumplite de cand sotul ei a ajuns din nou la inchisoare! De aceasta data, a primit o sentinta.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

S-A TERMINAT! Valentina Pelinel a facut ANUNTUL! BORCEA a facut GESTUL EXTREM! Nebunie la iNCHISOARE

Valentina Pelinel treceprin momente cumplite de cand sotul ei, Cristi Borcea, a ajuns din nou la inchisoare! De aceasta data, a primit o sentinta crunta, si anume, va trebui sa stea ani buni.

URGIA va lovi Romania: Vor fi 28.109 morti! MARIA GHIORGHIU a facut ANUNTUL

Vestea care socheaza intreaga lume! Maria Ghiorghiu a facut un anunt socant in urma cu ceva timp! Celebra prezicatoare din Carpatia anuntat ca va avea loc o mega tragedie in tara noastra. Maria.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )