Libnet.ro
UNICEF

12:15

Irina Rimes, primul mesaj dupa operatie: Anul 2019 a hotarat ca trebuie sa-mi dea o lectie. Nu stiu de ce mi-a fost dat sa indur toate greutatile acestuia

Adevărul Adevărul,
Irina Rimes, primul mesaj dupa operatie: Anul 2019 a hotarat ca trebuie sa-mi dea o lectie. Nu stiu de ce mi-a fost dat sa indur toate greutatile acestuia

Irina Rimes a fost externata de la Spitalul Elias, unde a fost internata in urma cu cateva zile cu hemoragie interna, suferind ointerventie chirurgicala de urgenta. Cantareata a dat detalii despre starea ei de sanatate si a marturisit ca 2019 a fost un an greu. continuă pe Adevărul

Irina Rimes, in stare grava la spital, cu hemoragie interna. Ce anunt dureros a facut Horia Brenciu

Soc in showbiz-ul romanesc! Artista Irina Rimes a ajuns in stare grava la spital, cu hemoragie interna! Chiar in aceste momente, cantareata se afla pe masa de operatie. Irina Rimes, de urgenta pe masa de operatie Irina Rimes a socat pe toata lumea, dupa ce in prag de an nou se afla pe masa de .

Irina Rimes e in stare grava la spital! A ajuns pe masa de operatie cu hemoragie interna

Artista Irina Rimes a ajuns in stare grava la spital, cu hemoragie interna.

S-A AFLAT ce DIAGNOSTIC CRUNT a primit IRINA RIMES de la MEDICI. Corpul vedetei de la PRO TV a cedat

Celebra cantareata Irina Rimes a fost externata, dupa ce a fost supusa unei operatii cumplite chiar in prima zi din an. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E iN.

ULTIMA ORA! Irina Rimes, internata cu HEMORAGIE INTERNA si OPERATA de urgenta! CONCERTELE pentru noaptea de REVELION au fost ANULATE

Alerta in showbiz! Irina Rimes a ajuns de urgenta la spital din cauza unei probleme grave de sanatate. Din primele informatii, artista a suferit o hemoragie interna si a fost supusa unei interventii.

VIDEO Anul 2019, in 5 minute. De la caderea lui Dragnea, la primele sentinte in dosarul Colectiv

Romania a inceput anul 2019 cu un guvern Dancila slabit dupa protestele din 10 august, dar cu un control puternic pe aproape toate institutiile statului si cu un Liviu Dragnea care se prezenta deja prezidentiabil. Au fost suficiente cateva luni, alegerile europarlamentare si condamnarea lui Dragnea, care a plecat din pozitia de numarul 3 in stat direct in puscarie, pentru ca esafodajul sa se prabuseasca.

Huawei a avut venituri in crestere si in anul 2019

Compania chineza de tehnologie Huawei, al doilea producator de telefoane mobile din lume, se mentine pe crestere in anul 2019, chiar daca veniturile obtinute sunt sub asteptarile sale initiale.

Ganduri la despartirea de anul 2019

Aparent, nu ar fi de spus prea multe lucruri bune despre anul 2019. Pentru omul simplu, celebrul, clasicul cap de locuitor platitor cinstit de taxe si impozite in cursul anului ce se incheie grijile au fost mai multe, viata a devenit din ce in ce mai scumpa, pretul euro a fost in crestere si aceasta s-a vazut deloc benefic in ratele de platit la banca, in cosul si in facturile zilnice.

Verdictul Simonei Halep pentru anul 2019: Finala a fost dumnezeiasca

Anul 2019 a capatat stralucire pentru Simona Halep datorita celor doua saptamani de vis de la Wimbledon. Aventura de la All England Club a propulsat-o pe constanteanca in legenda - asa cum a notat presa internationala si pe locul doi in topul celor mai bune jucatoare de tenis ale decadei in ancheta Tennis Channel. Iar Simona a gasit caracterizarea perfecta, succinta, a zilei de 13 iulie 2019: o finala dumnezeiasca.

Irina Rimes, primele imagini din spital, dupa operatie. Cum a fost surprinsa antrenoarea de la Vocea Romaniei

Irina Rimes a postat pe InstaFacebook imagini ale sale, care o infatiseaza la spital, dupa operatie. Se pare ca jurata de la Vocea Romaniei se simte mai bine, asta deducandu-se si imaginile la care a folosit un filtru amuzant. Artista a vrut astfel ca fanii ei sa stie ca a scapat cu bine din operatie.

Ce mesaj cutremurator a primit Irina Rimes dupa externarea din spital. Am aflat ca mama are cancer in stadiul 4

Irina Rimes a reusit sa-si calmeze fanii, dupa ce in ajunul anului nou i-a speriat cu vestea ca a ajuns de urgenta la spital, cu hemoragie interna. Ce mesaj extrem de emotionant si foarte trist a primit cantareata de la o fana? Irina Rimes, mesaj sfasietor de la o fana Irina Rimes a devenit in .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )