Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cantareata Lora, despre izolarea in Bali din cauza pandemiei: Unii oameni m-au jignit...

Adevărul Adevărul,
Cantareata Lora, despre izolarea in Bali din cauza pandemiei: Unii oameni m-au jignit...

Blocata in Bali de la inceputul crizei Covid, alaturi de iubitul ei, Ionut Ghenu, Lora a povestit pentru OK! Magazine despre cum traieste pandemia pe acele meleaguri, unde totul pare o vacanta nesfarsita. continuă pe Adevărul

Budapesta ridica de luni restrictiile impuse din cauza pandemiei de Covid-19

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a anuntat sambata ca, incepand cu 18 mai, vor fi ridicate, gradual, restrictiile impuse in Budaptesta, relateaza Reuters.

Pentru prima oara in ultimele doua luni, Italia raporteaza sub 100 de decese intr-o zi din cauza coronavirusului

Bilantul zilnic al deceselor din cauza coronavirusului a scazut in Italia sub 100, pentru prima oara in ultimele doua luni.

Un cuplu de americani a ramas blocat in Romania din cauza noului coronavirus: Locuim la Breaza, iar vecinii ne aduc des mancare. Am mancat mult cozonac

Doi americani aflati in vizita la noi in tara au fost fortati de imprejurari sa isi prelungeasca vacanta din cauza anularii zborurilor, pe fondul crizei generate de pandemieideCovid-19. Astfel.

Doua stiri importante din timpul pandemiei se dovedesc a fi fost false

Doua stiri importante prin care mass media mondiala a modelat frica oamenilor in timpul pandemiei de covid-19 s-au dovedit a fi fost false.

Preturile la iPhone si Pixel ar putea creste, din cauza amenintarilor lui Donald Trump: ce s-a schimbat

Fixatia presedintelui american de a muta productia gigantilor americani din tech din China in SUA ne-ar putea costa mult, pe toti. Din pacate, un asemenea proiect este foarte aproape de.

Soferii protesteaza in Vama Nadlac din cauza controalelor si a timpului mare de asteptare

Timpul de asteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este, sambata, de 300 de minute, coloanele de masini depasind sase kilometri si pe sensul de intrare si pe cel de iesire din tara.

VIDEO Premierul Orban, despre mesajele protestatarilor din Piata Victoriei: Toate sloganele mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national

Mesajele celor care sunt in Piata Victoriei sunt niste mesaje pe care eu personal nu le inteleg, a declarat duminica seara premierul Ludovic Orban, intrebat despre protestatarii care s-au strans pentru a treia zi in Piata Victoriei. Virusul exista, reprezinta un pericol pentru viata si sanatatea cetatenilor romani. Faptul ca sunt decese care sunt cauzate de virus arata ca exista o ameninntare reala la adresa oricarui cetatean roman care poate sa se contamineze cu acest virus. Practic toate sloganele si declaratiile mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national. , a spus acesta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )