Libnet.ro
UNICEF

19:15

Imagini HOT cu Madalina Ghenea si noul ei iubit! Cine este misteriosul barbat din viata fotomodelului roman (FOTO INCENDIAR)

B1 B1,
Imagini HOT cu Madalina Ghenea si noul ei iubit! Cine este misteriosul barbat din viata fotomodelului roman (FOTO INCENDIAR)

Madalina Ghenea a fost surprinsa petrecandu-si vacanta in Portofino, alaturi de iubitul sau Vito Schnabel. Actualul iubit al actritei este proprietarul unei galerii de arta din Elvetia, potrivit. continuă pe B1

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep. Cei doi au fost filmati intr-un local select din Capitala

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep, regina tenisului mondial. Desi presa internationala scria, in urma cu putin timp, ca partenerul sportivei ar fi Radu Marian Barbu, in Romania ar trebui sa fie raspunsul exact. S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep Potrivit cancan. ro, campioana noastra de la Wimbledon a fost .

Madalina Ghenea, vacanta cu iubitul: cum a fost surprinsa actrita alaturi de celebrul milionar FOTO

Top modelul si actrita Madalina Ghenea 30 de ani) a intors toate privirile in vacanta petrecuta in Portofino, alaturi de iubitul ei, dealerul de arta Vito Schnabel 32 de ani).

Madalina Ghenea s-a LOGODIT! IUBITUL MILIONAR i-a oferit un INEL SUPERB, cu un RUBIN URIAS si un DIAMANT

Dezvaluiri incendiare din showbiz! Madalina Ghenea a primit un inel de logodna din aur, cu un rubin urias si un diamant, de la Vito Schnabel, celebrul milionar pe care l-a cunoscut cu doar cateva luni in urma s.

L-a cunoscut la Wimbledon si au stat tot timpul impreuna. Cine este tanarul nedezlipit de Simona Halep

Simona Halep a intrat in istorie odata cu castigul de la Wimbledon. Se pare ca unul din secretele succesului a fost prezenta unui tanar. Cine este acesta si ce declaratii a facut campioana noastra despre el? Cine este tanarul misterios care este nedezlipit de Simona Halep? Prezenta unui tanar alaturi de campioana noastra a trezit .

Cine este iubitul Laurei Codruta Kovesi. Au aparut in public, dar nimeni nu si-a dat seama ca sunt impreuna

Laura Codruta Kovesi este unul dintre cele mai pronuntate nume ale momentului. Fosta sefa DNA este aproape de a fi numita sefa Parchetului European, iar detaliile despre viata sa personala fac deliciul tuturor celor care ii urmaresc activitatea. Despre sfera profesionala se stiu multe, dar despre viata personala prea putine. Nici iubitulDoamnei de Fier nu .

Un baietel de doar 4 ani, reincarnarea Printesei Diana? Cine este copilul

O poveste stranie intra in vietile noastre si vine tocmai din departare. Este vorba despre un baietel de doar 4 ani despre care se crede ca este reincarnarea Printesei Diana. Billy, un baietel de doar 4 ani, reincarnarea Printesei Diana? Un micut, in varsta de doar 4 ani, considera ca este reincarnarea Printesei Diana. Povestea .

CUPIDON NU ARE VARSTA: Corina Chiriac, mesaj pentru fostul iubit la implinirea a 80 de ani. INCREDIBIL despre cine este vorba... (FOTO)

Adevarata iubire nu moare niciodata. Asta stie si Corina Chiriac, care i-a transmis un mesaj fostului sau iubit. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste cu ani in urma.

Cine este Ursula von der Leyen, noul presedinte al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen a fost desemnata marti seara noul sef al Comisiei Europene. Este prima femeie care ocupa functia de presedinte a Comisiei Europene. Ursula von der Leyen este politician german si din.

Cine este Ursula von der Leyen, noul presedinte al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen a fost desemnata marti seara noul sef al Comisiei Europene. Este prima femeie care ocupa functia de presedinte a Comisiei Europene. Ursula von der Leyen este politician german si din.

Cine este Mircea Geoana, viitorul secretar general adjunct al NATO

Mircea Geoana a fost desemnat secretar general-adjunct al NATO, a anuntat secretarul generalJens Stoltenberg. in varsta de 61 de ani, Mircea Geoana este absolvent al Facultatii de Mecanica si al celei de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )