Libnet.ro
UNICEF

09:00

Iubitul Simonei Halep este un om liber: milionarul machedon a divortat dupa 10 luni de mariaj

Adevărul Adevărul,
Iubitul Simonei Halep este un om liber: milionarul machedon a divortat dupa 10 luni de mariaj

Toni Iuruc, iubitul Simonei Hapel, alaturi de care a fost vazuta pe litoral zilelel trecute, se pare ca este un om liber. Milionarul machedon ar fi divortat recent de femeia care i-a fost iubita timp de doi ani si cu care a fost insurat doar 10 luni, asa ca poate sa-si traiasca linilstit idila cu cea mai iubita jucatoare de tenis a momentului. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri incendiare despre iubitul Simonei Halep! Miliardarul, proaspat divortat!

Regina de la Wimbledon, Simona Halep a fost surprinsa de mana cu un miliardar, despre care presa vuieste de cateva zile ca ar fi noul sau iubit. Potrivit dezvaluirilor jurnalistilor,Toni Iuruc in.

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep. Cei doi au fost filmati intr-un local select din Capitala

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep, regina tenisului mondial. Desi presa internationala scria, in urma cu putin timp, ca partenerul sportivei ar fi Radu Marian Barbu, in Romania ar trebui sa fie raspunsul exact. S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep Potrivit cancan. ro, campioana noastra de la Wimbledon a fost .

Controversa pe suma pe care a primit-o Andra pentru a participa la evenimentul dedicat Simonei Halep. A luat banii?

Andra a participat la evenimentul dedicat Simonei Halep, miercuri, pe Arena Nationala din Bucuresti. Artista a interpretat imnul national al Romaniei, in fata a peste 20. 000 de oameni prezenti in tribunele stadionului. Stiind ca onorariul ei este de 6. 000 de euro, multi s-au grabit sa spuna ca Andra a primit bani pentru prestatia sa, insa .

Superstitiile Simonei Halep. Ce nu face niciodata, inainte sa intre pe teren

Simona Halep s-a bucurat ieri de primirea extrem de calduroasa a romanilor. Campioana nooastra a venit acasa cu trofeul de la turneul londonez. Peste 30. 000 de oameni au impartasit aceeasi emotie cu sportiva. Ce superstitii a avut Halep de-a lungul timpului? Ce superstitii are Simona Halep? Simona Halep a avut un dialog fascinant cu Ion .

Ce sfat ii da Martina Navratilova Simonei Halep dupa succesul de la Wimbledon. Fosta mare campioana puncteaza un aspect important pentru romanca

Martina Navratilova, fosta mare campioana de tenis, a analizat prestaaia Simonei Halep la Wimbledon si crede ca romanca poate ajunge departe.

FOTO Halep, la restaurant de mana cu un miliardar de 40 de ani: Presa mondena a scris cine ar fi iubitul Simonei

Simona Halep se bucura de cateva zile libere in Romania, dupa triumful de la Wimbledon. in ultima perioada insa, inclusiv la All-England Club, ea a fost sustinuta de un barbat machedon cu care ar avea o relatie si pe care apropiatii il descriu ca fiind un tip foarte inteligent.

VIDEO Andi Moisescu, in prezentarea Simonei Halep pe Arena Nationala: Aurul nu mai trebuie adus de la Londra, aurul este aici

Maestru de ceremonii pe Arena Nationala, unde Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon, Andi Moisescu a avut o replica originala cand a facut intrarea campioanei. Aurul nu mai trebuie adus de la Londra, aurul este aici, a spus el, facand aluzie ironica la intentia lui Liviu Dragnea de a aduce aurul Romaniei de la Londra, depunand chiar un proiect de lege in acest sens.

VIDEO Andra a intonat imnul Romaniei pe Arena Nationala la ceremonia dedicata Simonei Halep

Simona Halep a prezentat trofeul castigat la Wimbledon 2019, miercuri seara, pe Arena Nationala, in uralele a 30. 000 de romani. Cantareata Andra este cea care a intonat imnul Romaniei.

Digisport: Abia acum s-a aflat. Ce i-a spus Serena Williams la fileu Simonei Halep, dupa finala de la Wimbledon

Simona Halep a dezvaluit ce i-a spus Serena Williams la fileu, dupa victoria de la Wimbledon 2019. Simona Halep a jucat absolut incredibil in duelul cu Serena Williams, in care a comis numai 3 greseli nefortate record absolut in era Open, intr-un ultim act de Grand Slam).

Novak Djokovic, cuvinte mari la adresa Simonei Halep. Ce l-a impresionat pe jucatorul sarb

Simona Halep si Novak Djokovici sunt castigatorii din acest an ai turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. intr-un interviu pentru WTA, Novak Djokovici si-a aratat aprecierea si respectul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )