Libnet.ro
UNICEF

17:30

Madalina Ghenea, vacanta cu iubitul: cum a fost surprinsa actrita alaturi de celebrul milionar FOTO

Adevărul Adevărul,
Madalina Ghenea, vacanta cu iubitul: cum a fost surprinsa actrita alaturi de celebrul milionar FOTO

Top modelul si actrita Madalina Ghenea 30 de ani) a intors toate privirile in vacanta petrecuta in Portofino, alaturi de iubitul ei, dealerul de arta Vito Schnabel 32 de ani). continuă pe Adevărul

Madalina Ghenea s-a LOGODIT! IUBITUL MILIONAR i-a oferit un INEL SUPERB, cu un RUBIN URIAS si un DIAMANT

Dezvaluiri incendiare din showbiz! Madalina Ghenea a primit un inel de logodna din aur, cu un rubin urias si un diamant, de la Vito Schnabel, celebrul milionar pe care l-a cunoscut cu doar cateva luni in urma s.

Imagini HOT cu Madalina Ghenea si noul ei iubit! Cine este misteriosul barbat din viata fotomodelului roman (FOTO INCENDIAR)

Madalina Ghenea a fost surprinsa petrecandu-si vacanta in Portofino, alaturi de iubitul sau Vito Schnabel. Actualul iubit al actritei este proprietarul unei galerii de arta din Elvetia, potrivit.

Cum a fost surprinsa Elena Udrea in plina strada, in Bucuresti. Imaginile care le dau de gandit admiratorilor

Una calda, una rece. Elena Udrea a revenit de putin timp in tara si nici bine nu a respirat aerul din tara ca a si intampinat mici probleme. Cum a fost surprinsa in Bucuresti? Cum a fost surprinsa Elena Udrea in Bucuresti Elena Udrea a revenit in tara la inceputul lunii iulie. Fostul ministru al .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )