Libnet.ro
UNICEF

18:00

Oana Radu a anuntat ca se casatoreste cu iubitul ei. Cand va avea loc nunta si cine este barbatul care i-a furat inima?

B1 B1,
Oana Radu a anuntat ca se casatoreste cu iubitul ei. Cand va avea loc nunta si cine este barbatul care i-a furat inima?

Cantareata Oana Radu traieste o poveste de dragodtede cateva luni impreuna cu iubitul ei Catalin. Ea a fost ceruta in casatorie chiar la inceputul acestui an si isi doresc sa devina si. continuă pe B1

Titularizare 2020. Proba scrisa va avea loc pe 15 iulie

Proba scrisa a examenului de titularizare in invatamantul preuniversitar va avea loc in 15 iulie, cu respectarea masurilor de restrictie a anuntat Ministerul Educatiei. Pentru titularizarea cadrelor.

Gabriela Firea propune mai multe spatii in aer liber, unde pot avea loc spectacole

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a propus, miercuri, 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditiile de distantare sociala impuse de pandemie. Propunerile sale vor fi inaintate Consiliului National pentru Situatii de Urgenta, spre analiza.

Un turneu preferat de Simona Halep ar putea avea loc in toamna

Openul de la Roma, anulat din cauza pandemiei de coronavirus, ar putea fi reprogramat in luna septembrie, au anuntat organizatorii.

(webPR) elefantFest incepe astazi. Aproape 50 de evenimente vor avea loc in cele 5 zile de targ

Elefant. ro a dat startul astazi la elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania, conform numarului de vizitatori asteptati online si de edituri participante. Evenimentul va dura pana duminica, 31 mai, inclusiv, si va gazdui standurile digitale a 40 de edituri din Romania, dar si un stand de carte in limba straina cu peste 600. 000 de titluri de la case internationale de renume.

ştiri din Monden

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )