Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce s-a intamplat la ASIA EXPRESS Romania e FARA PRECEDENT: Da, e vorba de CEL MAI IUBIT cuplu... Cei doi au luat DECIZIA!

B1 B1,
Ce s-a intamplat la ASIA EXPRESS Romania e FARA PRECEDENT: Da, e vorba de CEL MAI IUBIT cuplu... Cei doi au luat DECIZIA!

Ruby si iubitul ei, Adrian, au marturisit ca Asia Express a fost cea mai frumoasa, bogata si dificila experienta prin care au trecut impreuna. Discret de obicei, cuplul a ajuns in atentia publica odata cu. continuă pe B1

Ruby A EXPLODAT! Criza de gelozie FARA PRECEDENT: `Ori e al meu, ori il omor in somn`

Ruby a trecut printr-o adevarata criza de gelozie la emisiunea Asia Express, dupa ce o localnica simpatica s-a oferit sa le ofere cazare ei si lui Robert, iubitul sau, potrivit spynews. ro. Totusi,.

S-A AFLAT! Ei sunt CASTIGATORII de la ASIA EXPRESS 2... Vezi cine a plecat acasa cu cei 30.000 DE EURO

Desi al doilea sezon din Asia Express se difuzeaza in continuare, filmarile s-au incheiat deja, astfel ca niste surse apropiate echipelor de vedete au dezvaluit cine a castigat editia din acest an a.

Bomba a explodat: S-a aflat cine a castigat finala Asia Express! Surpriza e atat de mare incat fanii emisiunii au ramas cu gura cascata!

Filmarile de la Asia Express 2 s-au incheiat deja, dar show-ul inca se difuzeaza, astfel ca s-a aflat cine a castigat aceasta editie a celebrului concurs de la Antena 1, potrivit CanCan. in marea finala.

Fanii formatiei Animal X sunt in lacrimi. Serban Copot, unul dintre cei mai buni concurenti de la Asia Express, trece prin clipe grele

Momente grele pentru Serban Copot, fost component al formatiei Animal X si unul dintre cei mai buni concurenti de la Asia Express. Tatal cantaretului a decedat, marti. Deocamdata nu se cunosc cauzele.

PANICA la Asia Express! CRBL, la un pas de TRAGEDIE... Oase: `Opriti, ca moare fratele meu` (VIDEO)

Momente cumplite la Asia Express! CRBL a avut nevoie de ingrijiri medicale in timpul emisiunii, dupa ce a spus ca il inteapa inima si ca nu il asculta corpul, potrivit a1. ro. A inceput sa ma.

VIDEO Vedetele, provocate sa renunte la podoaba capilara in cursa Asia Express: o singura concurenta a acceptat sa-si tunda din par

Vedetele din Asia Express Drumul Elefantului au fost puse in fata unei decizii dificile: pentru a obtine un avantaj in concurs, baietii puteau renunta la podoapa capilara si la barba, in timp ce fetele puteau decide sa-si taie zece centimetri din par. Doar patru din cei zece concurenti au acceptat provocarea, printre acestia fiind o singura femeie.

DEPRESIV si alcoolic: Ce decide Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post... Totul e fara precedent...

Mihai Bendeac, una dintre cele mai indragite figuri de pe scena publica din Romania, a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook pentru parinti, cu ocazia aniversarii a 37 de ani de casnicie.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Momente grele pe scena publica din Romania! Din pacate, cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani, potrivit stirimondene. fanatik. ro, in conditiile in care medicii n-au mai avut cum.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )